Sari la conținut

Scoasă cu ambulanța din emisiunea „Vorbește Lumea”. Vedeta a ajuns la spital, iar diagnosticul dat de doctori a fost ..

Prezentatoarea „Vorbește Lumea” a fost scoasă cu ambulanța de pe platourile de filmare după ce a leșinat în direct.

Ambulanața a preluat-o pe prezentatoarea Emily Burghelea, i-au administrat o perfuzie și i s-au recoltat mai multe analize.

Rezultatul analizelor a luat-o prin surprindere pe tânara prezentatoare: este însărcinată pentru a doua oară!

„Iubitul lui Emily ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!! O să mai avem un copil !!!!!”, a anunțat Emily Burghelea, care a postat și o fotografie cu ea și un test de sarcină pozitiv.

Imediat după ce a ajuns acasă, la soțul ei și la fiica lor Amedea, prezentatoarea a mai făcut câteva declarații.

„Azi am trecut de la agonie la extaz. Am plecat din emisiune de urgență la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile și stările de leșin anunțau, de fapt, că familia noastră se mărește. Bebe nu știa ce să mai facă să ne dăm seama că este acolo!”, a scris ea în mediul online.

Emily Burghelea noua prezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea”

Tânăra de 23 de ani a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Ulterior, ea a fost asistentă la Acces Direct, de unde și-a dat demisia în direct. Emily Burghelea a încercat să spună în emisiunea moderată de Mirela Vaida că Veronica, cunoscută de telespectatori ca Vulpița, era agresată de soțul ei, Viorel.

Emily a născut în luna aprilie a anului trecut o fetiță. Noua prezentatoare de la „Vorbește lumea” este căsătorită și preferă să țină ascunsă identitatea soțului ei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel