Sari la conținut

Maria Băsescu, adevărul despre starea de sănătate a fostului președinte. „Acum încep împachetările”

Maria Băsescu, adevărul despre starea de sănătate a fostului președinte. „Acum încep împachetările”.

Miercuri, 30 martie, Traian Băsescu a fost externat din spitalul din Bruxelles, unde a fost internat săptămâna trecută de urgență. Tot ce se știe până în acest moment este că a avut probleme cardiace.

Maria Băsescu, anunț despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Cum se simte fostul președinte

Maria Băsescu, adevărul despre starea de sănătate a fostului președinte. „Acum încep împachetările”

Maria Băsescu a anunțat miercuri că a tocmai a vorbit prin video-call cu fostul soțul său, care s-a externat.

Potrivit Antena 3, soția fostului președinte spune că este foarte supărată pe situație pentru că s-a mutat de prea multe ori din locuințele în care a stat.

În cursul zilei de astăzi urmează să vină acolo și cele două fete, Ioana și Elena, pentru a o ajuta cu mutarea.

Citeste si:

„Am vorbit acum 10 minute, s-a externat. Și acum încep împachetările. M-am mutat de foarte multe ori, să știți! Casa asta cred ca e a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus…”, a declarat Maria Băsescu în această dimineață.

Colaboratorii președintelui Băsescu susțin că starea de sănătate a acestuia este una foarte bună și  spun că este posibil chiar să apară la Parlamentul European, pentru că este un europarlamentar activ, care nu a stat niciodată departe de holurile Parlamentului European și este posibil să își facă apariția chiar de astăzi la birou.

În urmă cu o săptămână, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru niște investigații. Luni, fostul președinte a plecat la Bruxelles, iar miercuri, când a primit sentința instanței de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European.

A mers la spital la Bruxelles pentru investigații, s-a întors în țară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigații și a fost trimis la o clinică din Paris.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.