duminică, iunie 26, 2022

Marina Almășan a vorbit despre moartea lui Victor Socaciu. Celebra prezentatoare TV a oferit dezvăluiri uimitoare despre moartea fostului ei soț.

Deși a fost bulversată când a aflat că Victor Socaciu s-a stins din viață, prezentatoarea TV spune că moartea acestuia nu a surprins-o.

„Sincer, când am aflat de la Vasile Șeicaru că Festivalul “Om Bun” urmează să se țină la Breaza, cand în jur oamenii mureau pe capete de COVID, am simțit că acest lucru nu se va termina bine.

Te-ar mai interesa: Drama Mirelei Vaida. A trecut prin momente cumplit...

Știam mai bine ca oricine cât de vulnerabil era Victor, după transplantul de rinichi pe care-l traversasem împreună (într-un cuplu în care partenerii se iubesc, boala unuia devine automat și suferința celuilalt).

Știam cât de atent trebuie supravegheat și cât de categoric trebuie să fii cu el – un rebel încăpățânat și iubitor de libertate – pentru a-l ține departe de lucrurile care-i fac rău. Și eram sigură că nu se va întâmpla așa.


„Colegi de-ai lui de scenă îmi vorbeau despre cum e hăituit”

Apoi am aflat că a făcut COVID și atunci le-am spus părinților mei: “Cred că Victor a încurcat-o…Dacă apucă să treacă peste boală, oricum sănătatea sa se va prăbuși definitiv”.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

Prin urmare, deși vestea morții lui m-a bulversat, nu pot spune că m-a surprins. Mai ales că discutasem cu colegi de-ai lui de scenă, care îmi vorbeau despre cât de suferind este, în ultima vreme, și, chiar și așa, cum e hăituit pe drumuri, prin turnee, hingherit de la un capăt la altul al țării…Presimțeam, în sufletul meu, că finalul lui se apropie.

Nu am vorbit cu fiul meu despre asta, dar el mi-a povestit cum, la un moment dat, s-a abătut dintr-unul din drumurile sale, pe la casa din Cornu și, cand l-a văzut pe tatăl său intr-un hal fără de hal, a gândit și el, pentru prima oară : “Tata nu o va mai duce mult…”, a spus Marina Almășan într-un interviu pentru ciao.ro.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private