joi, decembrie 8, 2022

Mario Mutu, fiul cel mare al lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, a fost implicat într-un scandal monstru la spital ieri dimineață.

Mario s-a prezentat la la camera de gardă a spitalului Sfântul Ioan din Capitală, în jurul orei 5 dimineața acuzând dureri dentare și a început să înjure în stânga și în dreapta. Fiul lui Adrian Mutu era însoțit de iubita lui.

Mario, fiul lui Adrian Mutu, scandal monstru, la spital, la 5 dimineața

Fiind nemulțumit că nu a fost preluat imediat, tânărul a început să țipe că nu vrea să stea la coadă și că are nevoie de îngrijiri medicale de urgență.

Te-ar mai interesa: Cel mai grav sezon al virozelor la COPII în Români...

La coadă mai erau niște oameni care aveau probleme mult mai grave decât ale sale, iar acesta a fost nevoit să aștepte. Mario Mutu nu a putut accepta așa ceva și a început să înjure pe toată lumea și să afirme că stă „cu toți proștii la coadă”.

Potrivit spynew.ro, asistenele au chemat poliția pentru a pune capăt scandalului.

În cele din urmă, a venit și Poliția iar Mario Mutu a fost dus la Spitalul de Stomatologie de pe Calșea Plevnei, unde a continuat scandalul.


„Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei”

Tânărul, care a locuit departe de România împreună cu mama sa, declara în urmă cu ceva timp că susține că mulți oameni s-au apropiat de el pentru că este fiul unor oameni celebri, nu pentru a fi prietenii lui cu adevărat.

Te-ar mai interesa: Poate duce ACEST medicament împotriva acneei la de...

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult.

Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut.”, a declarat Mario Mutu la Showbiz Report.

Deși numele Mutu are greutate în istoria fotbalului românesc, Mario nu este pasionat de sportul rege, ci practică baschet de mai bine de 9 ani de zile.

Te-ar mai interesa: Horoscop SĂNĂTATE. Mihai Voropchievici, avertismen...

În ceea ce privește relația pe care o are cu părinții săi, Mario Mutu a recunoscut că i-a fost dificil să crească fără o figură paternă prezentă în viața sa de zi cu zi.

Cu toate acestea, fiul lui Adi Mutu nu are nimic să-i reproșeze tatălui său. Mario este mai apropiat de mama sa, actrița Alexandra Dinu.

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată.”, a mai spus tânărul.

Te-ar mai interesa: Ai un risc major să dezvolți cheaguri de sânge dac...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private