Sari la conținut

Mărturisiri șocante. Anneke Lucas, sclavă sexuală pentru elita Europei. „Am fost abuzată de 200 de bărbați; VIP-uri, șefi de stat și chiar un membru al unei familii regale”

Anneke Lucas a devenit cunoscută publicului larg după ce s-a hotărât să facă publică istoria vieții sale, mai bine spus a copilăriei.

Aceasta a mărturisit cum a ajuns să fie sclavă sexuală pentru elita Europei, adăugând că a fost violată de 1716 ori până la vârsta de doar 12 ani!

După aproximativ 40 de ani, Anneke, care acum are 60 de ani, a vorbit despre ororile prin care a trecut, copil fiind la vremea aceea. Până să împlinească 12 ani, femeia a calculat că a fost violată de 1716 ori, de nu mai puțin de 200 de bărbați.

Printre abuzatorii săi se numără și vedete, șefi de stat și chiar un membru al familiei regale!

A Little Spy — Anneke Lucas

Anneke Lucas a fost vândută rețelei de pedofilie chiar de mama sa, la doar 6 ani

Anneke Lucas a fost vândută unei rețele de pedofilie din Belgia, în 1969, cu puțin înainte de a împlini 6 ani, chiar de mama sa! Anneke a fost obligată să participe la diverse evenimente, acolo unde era solicitată prezența sa.

„În jurul celei de-a șasea aniversări, am fost dusă pentru prima dată la o orgie, într-un castel. Am fost folosit pentru un spectacol sado-maso, pe o scenă joasă, înlănțuit cu un guler de câine de fier și pus să mănânc fecale umane.

După, rămas întins acolo ca un obiect spart, m-am simțit atât de umilită. Nu știam ce să fac că să-mi salvez sufletul. Aș fi preferat să mor atunci”, a povestit Anneke.

„În sală era o adunătură bizară, îmbrăcăți ca aristocrații sau ca hipioții, fumau, se drogau și făceau sex.  Singurii “curați” erau chelnerii. Tremuram de frică. Îmi auzeam vocea interioară cum țipă la toți acei adulți că ceea ce fac este atât de greșit. Le spuneam în gând ca într-o zi vor ajunge la pușcărie”, a mai adăugat femeia.

Can Perpetrators Feel Shame? The Wisdom of Anneke Lucas - Gumshoe News

Ea susține că, în ciuda protestelor ei repetate, a fost forțată să se întoarcă la orgiile de noapte târziu, des ținute în castele și conace, cel puțin o dată pe săptămână timp de cinci ani și jumătate.

„De obicei, eram aduși în orgii mai târziu. Eram drogul special. De obicei erau câțiva copii, nu eram doar eu. Deseori ajungeam cu oameni în camerele private.”

„Șeful acestei rețele de pedofili a fost de două ori premierul Belgiei. Clienții erau membri ai elitei. Pe mulți dintre cei cu care am fost i-am recunoscut la televizor. Fețele lor erau foarte cunoscute și nimeni dintre oamenii obișnuiți nu s-ar fi gândit că sunt capabili de așa ceva. Am fost cu VIP-uri, cu șefi de stat și chiar cu un membru al unei familii regale”

Eternal War — Anneke Lucas

Am fost violată de 1.716 ori, între 6 și 11 ani

Femeia ducea o viață dublă. Aceasta mergea la școală ca toți copiii, doar că ea trebuia să se prefacă că nu se întâmplă nimic. Ea a mărturisit că era foarte timidă și nu avea prieteni. Atunci când era întrebată diverse lucruri de către profesori, ea nu era prezentă psihic, ci doar fizic, fiind „departe”.

Când ajungea acasă, avea parte de un tratament de neimaginat pentru un copil. Femeia a povestit că acasă, prezența ei nu conta, și nimeni nu dădea doi bani pe ea.

„Și am tăcut. Mă duceam la școală, eram foarte timidă, nu aveam prieteni. Ba nu mă bagă nimeni în seama, ba rădeau toți de mine pentru că aveam momente în care nu eram deloc prezența. Profesorii mă întrebau diverse lucruri, dar eu eram departe…

Acasă, nimeni nu dădea doi bani pe mine. De aceea, cu timpul, am început văd altfel faptul că bărbați puternici, cu standarde înalte, mă voiau pe mine. Mă gândeam că sunt frumoasă, senzuală și am început să mă agăț de această idee pentru a putea supraviețui ororilor îndurate și rușinii”, a adăugat Anneke Lucas.

Anneke susține că a fost supusă la șase ore de viol în fiecare săptămână de către 200 de pedofili.

„Am calculat că aș fi fost violată timp de 1.716 ore înainte de a împlini 12 ani. Au fost în jur de 200 de bărbați. A trebuit să o fac bine pentru că a existat întotdeauna amenințarea de a fi omorâtă.

Copiii erau uciși de membri sadici. Băieții erau folosiți mai des pentru tortură decât fetele, dar fetele erau ucise. A fost cel mai rău lucru pe care ți-l poți imagina.”

Elite Pedophilia and Child Sex Slave: the Riveting Story of Anneke Lucas | by Kim Mia | Medium

Anneke Lucas a reușit să scape din infern, cu ajutorul unui băiat

Când avea 10 ani, unul dintre membrii rețelei și-a adus băiatul de 20 de ani, pentru a fi servit de copilă. Aceasta povestește că era înalt, frumos, blond și avea ochii albaștri.

Ea a mai mărturisit că așa a început una dintre cele mai „intense” perioade ale vieții sale, deoarece s-a simțit iubită, apreciată, înțeleasă, dar și abuzată, de același bărbat, cel de 20 de ani.

„Un an mai tărziu, nu mai eram de folos rețelei și trebuia să fiu omorâtă. Când a început tortura, el a privit totul răzând. Atunci a fost a treia oara în viață mea când m-am simțit foarte puternică. Aveam atâta mândrie în mine încât furia mi-a dat forță.

Am fost arsa cu țigară, apoi dusa într-o camera în care am fost legata de o buturuga de măcelar.

Trebuia să mor în acea noapte din 1974, pe acea buturuga de măcelar, însă viață mea a fost salvata în ultima clipa”, a mărturisit Anneke.

„În timpul torturii, tânărul a negociat cu politicianul care conducea rețeaua. A făcut o înțelegere. El se ocupa de afacerile murdare ale politicianului în schimbul vieții mele. Propunerea, însă, l-a costat pe el viață. În aceasta lume, orice semn de umanitate este considerata slăbiciune și ești mort”, a explicat femeia.

Šokující zpověď dětské otrokyně: Anneke od 6 let sloužila pedofilům | Blesk.cz

 Anneke Lucas, 40 de ani de terapie și vindecare

Anneke Lucas a specificat faptul că, deși a fost cruțată, a fost obligată să tacă pentru tot restul vieții sale. Ea s-a luptat cu stresul post-traumatic și depresia în anii de la încercarea ei. A folosit o combinație de terapie, yoga, meditație și scris pentru a se împăca cu ceea ce s-a întâmplat.

40 de ani mai târziu, Anneke a reușit să își împărtășească povestea cutremurătoare cu publicul larg.

„În 1988, când aveam 25 de ani, mă plimbam prin Los Angeles când am fost atacata cu fecale umane. Mi-am adus aminte imediat de umilințele suferite în copilărie. Și mi-am spus atunci în gând că mă omor dacă mi se va mai întâmplă ceva asemănător cu ce a fost atunci”, a mai spus femeia.

„Mi-au trebuit ani buni de terapie ca să scap de aceste amintiri, ca să scap de rușine, ca să mă pot considera un om normal. Aceasta dezvăluire face parte din procesul meu de vindecare, pentru a ajunge din nou la acea putere interioara că să merg mai departe”, a încheiat Anneke Lucas.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: