marți, decembrie 6, 2022

Una din cele mai iubite soliste de muzică populară din România, Matilda Pascal-Cojocărița arată senzațional la vârsta de 64 de ani.

Interpreta de muzică populară a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, în 1979 a fost prima Miss România, iar acum arată mai bine ca niciodată.

Artista a fost mereu de principiul că trebuie să te simți bine cu tine, să arăți bine, atât pe interior, cât și la exterior.
„Frumusețea nu ține doar de ceea ce se vede din afară, ci în primul rând trebuie să fii bine pe interior, ca să te simți bine și să arăți bine și pe exterior. Dacă ești liniștit și bine pe interior, arăți bine și pe exterior.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj incendiar pentru ministrul Săn...

Femeia este centrul atenției și cui nu îi place să fie admirată? Mai întâi cred că trebuie ca fiecare femeie să aibă mai multă încredere în ea și, mai ales, să se iubească pe sine.

La pachet cu o alimentație adecvată și mai multă atenție dedicată îngrijirii personale, cred că orice femeie va arăta bine”, a mărturisit interpreta de muzică populară într-un interviu pentru click.ro

Matilda Pascal Cojocărița nu mai consumă zahăr, carne roșie și făinoase

Datorită fluctuațiilor de kilograme, frumoasa cântăreață a decis să renunțe la trei alimente din dieta sa, moment în care a slăbit 10 kilograme în 2 luni și jumătate. Cântăreața a renunțat la zahăr și nu a mai consumat carne roșie, de vită şi de porc.

Te-ar mai interesa: DIAGNOSTIC ȘOCANT! „Copilul meu mi-a salvat viața ...

„Nu mai consum zahăr de trei ani de zile. Evit dulciurile și gust foarte rar, doar când îmi este poftă de ceva. Am un tonus mai bun și mă simt mult mai bine.

O bună perioadă nu am mai consumat carne roșie, ci doar de pasăre, de la țară. Și acum prefer mai mult peștele, o sursă excelentă de proteine.

Prăjelile și făinoasele le evit și acum, nu sunt sănătoase pentru organismul nostru”, a mai spus Matilda.

Te-ar mai interesa: Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae,...

Artista acordă importanță și îngrijirii personale, nu adoarme niciodată fără sa se demachieze, ceea ce le recomandă tuturor femeilor. În plus, aceasta folosește măști cosmetice din comerț, dar își face și naturiste în casă, pe bază de uleiuri naturale, în principal cel de măsline.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private