Sari la conținut

Medic de familie, revoltă legată de platforma de vaccinare „De ce să programez eu oamenii? Când? În detrimentul a ce? Pe ai cui bani?”

Medic de familie, revoltă legată de platforma de vaccinare „De ce să programez eu oamenii? Când? În detrimentul a ce? Pe ai cui bani?”

Otilia Țigănaș este medic de familie în comuna Hăşmaş, judeţul Arad și este foarte cunoascută în mediul online, datorită postărilor pe pagina sa de Facebook sau pe blogul său. Într-o postare pe facebook, Otilia Țigănaș a vorbit despre ipocrizia autorităților care fac declarații televizate legate de sistemul medical, fără să fie susținute de o comunicare reală cu sistemul.

Medic de familie, revoltă legată de platforma de vaccinare „De ce să programez eu oamenii? Când? În detrimentul a ce? Pe ai cui bani?”

Celebrul medic de familie este revoltată de modul de programare foarte complicat pe paltforma informatică la vaccinul anticovid. Programare pe care treb uie s-o facă medicii de familie.

„Ultima pe azi, și mă kulk.
NU! Nu. În România, (ca-n tătă Planeta), dacă vrei sistem sanitar construind noi spitale (fără medici), sau cumpărând aparate performante care stau în țilplă până ies din garanție, dar îți bagi picioarele în medina primară, adică aia de familie, adică-n mine!!, vei f… buha încă 30 de ani, doar pentru tine și neamul tău politic. Dar rămâi – ca sistem sanitar -, în curul gol, falimentar!
Și poți urla la TV, în campanie, cât vrei dumitale și bojocii lu` dumitale, că impotența lu` gigolo politic care ești se va rezolva la cabinetul medicului de familie. Că (deja) te răd cu curul și pacienții, și mătușile votante, și medicii, și propria-ți familie.

Nu mai suport, la propriu, să aud la știri la TV cum, de mâine, voi face eu ceva de care n-am habar, n-am fost rugată, n-am fost informată, n-am fost/nu sunt/și nu voi fi plătită. Și cum, a doua zi după știri, chiar apar la mine oamenii. Și ne uităm unii la alții ca boii la porți noi.

Iar ei doresc să-i înscriu pe paltforma informatică la vaccinul anticovid. Pentru care înscriere, ca să mă înscrie pe mine, Jenucu a stat o zi plutind în semnături electronice. Și cum ar trebui să organizez eu, acum, un „birou înscrieri la vaccin”, cu 2-3 IT-iși plătiți ca să înscrie lumea… etc. etc.
Și cum mai marii la TV aruncă o vorbă fără jenă, senin, nesimțit, fără să se întrebe ce întreb eu aici. Să programez eu oamenii – DE CE? CÂND? ÎN DETRIMENTUL A CE? PE AI CUI BANI?”, a fost mesajul Otiliei Țigănaș.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel