miercuri, mai 31, 2023

Medic de la Institutul Oncologic București reținut pentru 24 de ore. Care sunt acuzațiile și ce riscă acesta

Joi, 24 martie, un medic de la Institutul Oncologic București a fosat reținut pentru 24 de ore sub acuzația că a cerut 6.000 de lei pentru pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale.

Medic de la Institutul Oncologic București reținut pentru 24 de ore. Care sunt acuzațiile și ce riscă acesta

„La data de 03.03.2022 inculpatul, medic în cadrul Institutului Oncologic București, a pretins suma de 9.500 lei, cuantum pe care l-a redus apoi la suma de 6.000 lei, pentru a realiza o intervenție chirurgicala în cadrul unității medicale menționate, sumă pe care a primit-o de la martora denunțătoare la data de 24.03.2022”, se arată într-un comunicat al Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Te-ar mai interesa: 10 efecte adverse mai puţin cunoscute ale unui fru...

În cursul acestei zile a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București în vederea luării măsurii arestării preventive inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Cercetärile sunt tefectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov.

Medic de la Institutul Fundeni, reținut pentru luare de mită. I-a cerut peste 9.000 lei unei paciente ca să o opereze

Potrivit G4media.ro, medicul reținut este Karim Maher iar flagrantul s-a realizat la un cabinet privat.

„Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapà a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, având că scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, sà infrânga principiul prezumției de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private