miercuri, mai 31, 2023

Vasi Rădulescu – unul dintre cei mai cunoscuți medici în mediul online, pare să fie urmărit în ultime vreme de ghinion. Acesta este subiectul a mai multor scandaluri. Acum revine cu un nou scandal: furtul de cărți.

Într-o postare pe Facebook, medicul Vasi Rădulescu le cere fanilor să îi comande cărțile pentru a ieși din colapsul financiar în care a intrat.

Acesta este obligat să achite o despăgubire de 100.000 de lei.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

„În ultimele 6 luni însă am luat cele mai proaste decizii posibile, care ne-au condus la pierderi enorme, practic am pierdut tot ce am construit în trei ani grei. Nu mai avem de unde să acoperim câteva facturi la curier, tipar, chiria depozitului și sediului. Nu mai putem acoperi nici taxele”, a anunțat Vasi Rădulescu, pe Facebook.

Marian Godină, care l-a atacat de mai multe ori pe medicul Vasi Rădulescu, nu a rămas nici de această dată fără replică. GODINĂ, a explicat că medical a fost obligat de instanță să achite daune de 100.000 deoarece a publicat o care fără a avea acceptul autorului.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Medicul a reacționat prin comentarii, prin care susține că nici el, nici firma pe care o reprezintă nu au fost citați în cadrul procesului, iar avocații sunt cei care vor trebui să găsească o soluție de contestare a sentinței difinitive.

Sentința Judecătoriei Sectorului 2 arată că Vasi Rădulescu a fost dat în judecată de un scriitor, Paul Gabor, care a reclamat că, după ce i-a câștigat încrederea, Vasi Rădulescu i-a publicat cartea „Rapel” refuzând să încheie un contract în acest sens.

Te-ar mai interesa: Cât de periculoasă este alergia la ambrozie. Român...

„Am înțeles târziu că buna-credință a pârâtului nu a fost cea pe care a încercat și a reușit să mi-o inducă, înțelegând în cele din urmă că, în realitate, nu a dorit să încheie un astfel de contract”, a reclamat scriitorul.

Potrivit sentinței, Vasi Rădulescu a fost citat, dar a refuzat să se prezinte sau să se apere în proces. „Instanța consideră refuzul pârâtului de a se prezenta pentru administrarea interogatoriului, desi a fost citat cu această mențiune pentru termenul din 07.06.2021, drept o mărturisire deplină a pretențiilor reclamantului”, se arată în sentința Judecătoriei Sectorului 2, rămasă definitivă prin neatacare.

Te-ar mai interesa: CNSU a aprobat Planul Național de Răspuns la Situa...

Judecătorul a mai arătat că „încheierea contractului în formă scrisă nu s-a mai realizat, deși cartea a fost tipărită într-un tiraj de 2500 exemplare și vândută sau oferită gratuit de pârâtă, aspecte necontestate de niciunul dintre pârâți (n.r. nici de firmă, nici de Vasi Rădulescu în nume personal)”.

„Prejudiciul pretins de reclamant este atât unul material, reprezentând 35% din pretul inițial de vânzare al cărții, respectiv suma de 34.125 lei cât și unul moral, constând in afectarea stimei de sine, a încrederii sale în calitatea de scriitor de succes, evaluate la suma de 50.000 lei, sume ce nu au fost contestat de pârât”, a mai arătat Judecătoria Sectorului 2 în sentința prin care i-a dat câștig de cauză scriitorului Paul Gabor.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private