sâmbătă, iunie 25, 2022

Medicul Monique Tello, de la Universitatea Harvard, a declarat că micul dejun perfect echilibrat este format doar din trei ingrediente și provine din gastronomia islandeză, relatează businessinsider.com.

Doamna doctor e de părere că, la prima oră a dimineții, pâinea nu este o idee inspirată, indiferent că este proaspătă sau prăjită, și nici dulciurile. În opinia medicului, micul dejun ideal ar trebui să conțină iaurt, ovăz și fructe de pădure și este perfect în regulă să fie servit în fiecare dimineață, întrucât este complet din punct de vedere nutrițional.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...

Varianta aceasta de mic dejun este inspirată din bucătăria islandeză și combină fericit proteinele și fibrele, ajută digestia și conferă senzația de sațietate, pentru multe ore.

Cât despre fructele de pădure, cred că știe toată lumea deja cât sunt de benefice sănătății.

Fructele de pădure sunt bogate în antioxidanți și conțin cantități ridicate de vitamina C, vitamina B, vitamina E, vitamina A, cupru, seleniu, zinc, fier și multe alte elemente. Toate acestea stimulează sistemul imunitar și previn infecțiile. Așa că, dacă vrei să te protejezi de răceală, febra și boli infecțioase, consumă cât mai multe fructe de pădure, în special coacăze.

Te-ar mai interesa: Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Lidia Fec...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private