Sari la conținut

Medic israelian în România: „Binele înseamnă LINIȘTEA pe care mulți nu realizăm că o avem”

Medicul Amin Zahra
Sursa foto: Facebook Amin Zahra
Un medic israelian stabilit în România explică de ce străinii iubesc această țară

Amin Zahra, un cunoscut medic de la secția de terapie intensivă, stabilit în România în urmă cu 13 ani, a comentat conflictul din Israel-Gaza.

Medicul Zahra s-a născut în Ierusalim și a venit la studii în România, în urmă cu 13 ani. A studiat Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeş” din Timișoara, iar în prezent este medic Specialist Anestezie si Terapie Intensivă a Spitalul Județean Brașov.

Medic israelian stabilit România: Binele este relativ!

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, medicul Amin Zahra a explicat de ce iubesc străinii această țară, mai ales care vin din zone de război, și că binele nu constă doar în bogăție materială, cât mai ales în liniște și pace.

„Dacă întrebi un străin care a venit dintr-o zonă de conflict/război cum e în România, te asigur că răspunsul va fi unul pozitiv!

Majoritatea celor născuți și crescuți aici se întreabă oare ce bine văd acești oameni în România?

Binele, este relativ! În timp ce tu plângi incompetența și corupția politicienilor, lipsa de spitale, a autostrăzilor, a birocrației prost gestionate, etc… Toate acestea nu sunt observate de un străin, știi de ce?!

Pentru că binele pentru el înseamnă să doarmă liniștit acasă, fără să audă avioanele care survolează deasupra casei, să nu își petreacă majoritatea timpului ascuns într-un buncăr “așteptând” rachetele. Pentru el bine este atunci când poate să străbată țara chiar dacă nu o face pe autostradă fără să fie întrerupt de filtre militare la fiecare 10 km.

„Binele înseamnă LINIȘTEA pe care mulți nu realizăm că o avem”

Înseamnă să își crească copiii fără traumele provocate de război. Binele înseamnă că își știe copilul în siguranță la școală fără să stea cu gândul că poate nu se mai întoarce viu. Înseamnă că are benzină, curent, alimente, medicamente oricând are nevoie.

Binele înseamnă LINIȘTEA pe care mulți nu realizăm că o avem și cât de binecuvântați suntem.

Conflictul israeliano-palestinian este un conflict istoric îndelungat care implică teritorille Israelului și Teritoriile Palestiniene. Acesta are rădăcini istorice, religioase și politice complexe.

Au trecut 75 de ani și cu siguranță oamenii știu adevărul.

Partea cea mai tristă este că civili nevinovați sunt cei mai afectați”, a explicat medicul Amin Zahra.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: