luni, noiembrie 29, 2021

Albastru de metilen. Medicul Adina Alberts a postat, din nou, pe pagina de Facebook despre efectele uimitoare pe care le are albastrul de metilen, în lupta împotriva COVID-19. Redăm, mai jos, postarea integrală:

Te-ar mai interesa: Un nutriționist de la Harvard atrage atenția: aces...

Dreptatea o face știința! ALBASTRU DE METILEN, tratament dar și “vaccin” împotriva SARS-CoV-2

Pe 25 aprilie, așa după cum v-am informat deja, am avut o revelație în urma declarației președintelui SUA.
Bref: Donald Trump a spus într-o conferință că ar fi bine dacă în lupta cu SARS-CoV-2 am găsi o modalitatea de a ne injecta dezinfectant. Afirmația lui a avut ecou, nu doar în presa internațională (ecou negativ și rizibil), ci și în mintea mea. Mi-am amintit de bătrânul albastru de metilen, soluție care se încadrează în descrierea făcută de către președintele SUA și care a fost folosită cu succes în tratarea

Te-ar mai interesa: Prima imagine a variantei Omicron arată mult mai m...

malariei, dar și a altor afecțiuni de tip toxic și infecțios. Puțin sunt cei care NU au fost tratați în copilărie cu albastru de metilen pentru amigdalite virale și infecțioase, infecții urinare, răni etc.

E adevărat că o parte dintre cei care mi-au citit rândurile în urmă cu aproximativ o săptămână, au luat în râs informațiile furnizate de mine, aruncând în bătaia argumentelor că nu sunt „de specialitate”. Ca medic primar chirurgie plastică am competența de a analiza această substanță și efectele sale, la fel ca oricare alt medic primar, din orice specialitate.

Revenind la cercetare,

Te-ar mai interesa: Predicțiile medicilor: „Ce este mai greu abia vine...

iată că deja au apărut mai multe personalități din lumea medicală care pun acum pe tavă studii concrete despre eficiența albastrului de metilen asupra SARS-CoV-2!
Vă voi prezenta două dintre aceste cercetări pe care eu le-am găsit ca fiind cele mai grăitoare și în asentiment cu propria-mi convingere. Înainte de toate, vă spun că dacă se va putea sări peste bariera pe care o “impune” însuși costul acestui produs, fiind foarte ieftin, am putea avea un „vaccin” MÂINE! Nu peste 2 ani, nu peste 5, MÂINE! Adică chiar AZI!!

1. Nebulizarea cu albastru de metilen, tratament eficient împotriva

Te-ar mai interesa: Comunicat de ultimă oră transmis de OMS legat de v...

COVID-19
Dr. Deepak Golwalkar, pneumolog din India: „Pneumolog fiind, în India, tratez pneumonii și alte afecțiuni respiratorii, inclusiv Tuberculoză, de mai bine de 40 de ani. Am înregistrat un succes remarcabil în tratarea cu albastru de metilen (AM) a pacienților mei, succes dovedit prin dovezi atașate în comunicările mele științifice.
COVID-19 cauzează o hipoxie silențioasă în care deși pacienții au o saturație a oxigenului foarte mică, aceștia nu prezintă simptomele specifice, alarmate. Pacientul nu este dispneic, cu toate că saturația oxigenului din sânge scade dramatic. Situația

Te-ar mai interesa: Anunțul lansat de Pfizer: „Noile vaccinuri „gata î...

escaladează în scurt timp, transformânu-se într-o furtună de citokine, iar pacientul întră într-o ireversibilă fază de insuficiență respiratorie.
Când este folosit sublingual și nebulizat, AM contribuie uluitor la curățarea capilarelor alveolare.
Pacienții infectați cu SARS-CoV-2 au manifestări asemănătoare cu methemoglobinemia, iar AM este considerat un tratament de primă linie pentru această afecțiune.
Albastrul de metilen are, în plus, o acțiune antifibrotică puternică și acționează foarte rapid.
Așadar, având în vedere aceste date, albastrul de metilen poate fi folosit ca tratament în cazul oricărui pacient cu coronavirus, simptomatic sau asimptomatic, dar și ca tratament de prevenție pentru populația vulnerabilă.”, declară Dr. Deepak Golwalkar, iar în continuarea articolului său, acesta descrie substanțele folosite la pacienții COVID-19 în mod clasic și dă exemple prin care arată eficiența AM în momentul în care este introdus în schemă. „Efectele benefice se văd în 24 de ore de la administrare”, a mai adăugat pneumologul.

L-am contactat personal pe Dr Golwalkar, și iată ce mi-a declarat suplimentar față de articolul de pe internet: „Folosesc nebulizarea cu AM pentru pacienții cu boli pulmonare severe de 14 ani și s-a dovedit a fi foarte eficientă. Am tratat peste 15000 de cazuri în acești ani și am observat capacitatea AM de a trata fibroza interstițială, comparativ cu alte medicamente.“ Și mi-a atașat niște radiografii ale aceluiași pacient, înainte și după tratamentul cu AM pentru a putea vedea cu ochii mei rezultatele despre care îmi povestește.
Totodată m-a anunțat că se efectuează studii ample atât în Mumbai (India) pe bolnavii SARS-Cov2, cu deja rezultate pozitive, cât și în Cleaveland (USA), pentru a se determina eficiența AM în contextul pandemiei COVID 19.

2. 2.500 de pacienți oncologici, sub tratament profilactic cu albastru de metilen pentru diverse alte afecțiuni infecțioase, nu au contactat SARS-CoV-2!
Cercetătorii francezi Henry, M., Summa, M., Patrick, L. și Schwartz, L., de la Universitatea Strasbourg/Institutul Le Bel, au realizat un studiu pe o corhotă de 2.500 de pacienți oncologici: „Posibilul rol de prevenție al AM în boala COVID-19 la pacienții oncologici”.
„Raportăm cercetarea pe o corhotă de 2.500 de pacienți francezi tratați, pe lângă medicația oncologică, și cu AM. Pe perioada epidemiei COVID-19, niciunul dintre participanți nu a contactat vreo boală de tip gripal. Deși se poate considera că această reușită ar putea ține de șansă, e posibil ca AM să fi avut un rol de protecție împotriva infecției cu SARS-CoV-2. Clorochina este un derivat din albastru de metilen, ambele având un puternic efect anti-viral și anti-inflamator.”, au notat cercetătorii în studiul publicat în jurnalul internațional de chimie și științe asociate, Substantia.

Acestea sunt, în acest moment, cele mai puternice dovezi care susțin ceea ce v-am spus în urmă cu puțin timp. Pe zi ce trece, informația capătă întăriri din toate domeniile medicale de pe Mapamond. Și, la rândul meu, am scris tuturor instituțiilor autorizate din România, pentru a deschide cercetarea în acest sens.

Pe de altă parte, ATENTIE, eu nu încurajez pe nimeni să ia tratament profilactic fără a consulta mai întâi un medic.
Întrebați-vă medicul dvs de familie!
Intenția mea este ca infomațiile de mai sus să devină atât de cunoscute, încât NIMENI SĂ NU LE MAI POATĂ IGNORA! Începând de la medicii din linia întâi și terminând cu BIG PHARMA. Pentru a nu trece pe lângă ceva cu adevărat important și eficient.

Cât de ironică ar fi situația în care cele mai “OFICIALE” creiere ale lumii anunță că se luptă să găsească vaccinul pentru COVID-19, iar, în fapt, soluția ar putea fi chiar sub nasul tuturor?!

Nu ar fi prima oară.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri