vineri, ianuarie 27, 2023

Medic român, apel către pacienți: NU mă mai jigniți, oferindu-mi bani, ciocolată, carne, ouă, țuică! AM CONȘTIINȚĂ și îmi fac meseria așa cum am jurat și visat.

Medicul sătmărean Cristian Costea, a transmis un mesaj inedit pe rețelele sociale adresat pacienților care încearcă să-l „mituiască” cu „bani, ciocolată, carne sau țuică”.

Medicul de la Spitalul Județean Satu Mare care le-a cerut pacienților să nu îi mai dea „atenții”, pentru că tratamentele la spitalele de stat sunt gratuite. Medicul Cristian Costea a catalogat oferirea de cadouri cadrelor medicale ca fiind ilegală și imorală.

Te-ar mai interesa: Cauzele urinării frecvente noaptea la femei și băr...

Medic român, mesaj pentru pacienții care încearcă să-i ofere „atenții”

„Pe această cale mă alătur inițiativei recente a unor colegi și VĂ ROG, NU mă mai jigniți oferindu-mi orice fel de bun de la bani la ciocolată, carne, ouă, țuică (și aveți imaginație bogată) după ce v-am văzut pe dumneavoastră că pacient sau pe cineva din familia dumneavoastră, indiferent unde, în sistemul de stat sau privat!

După cum bine știți tratamentul și investigațiile în Spitalul de stat sunt GRATUITE și în sistemul privat le plătiți la adevărată lor valoare de cele mai multe ori, deci nu îi nevoie să mai fiți și “atenți”!!”, a scris medicul sătmărean, pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Eructațiile (râgâielile) excesive pot fi un semn d...

Potrivit dr. Cristian Costea, medicii trebuie să se comporte la fel cu toți pacienții.

„AM CONȘTIINȚĂ și îmi fac meseria așa cum am jurat și visat… iubesc ceea ce fac, dar vă rog nu mă obligați să urlu pe coridoare, să vă dau afară, să mă rog de voi să vă luați lucrurile acasă! Am tot ce îmi trebuie și dacă nu am o să muncesc și mai mult că să am ceea ce îmi doresc, la fel că voi toți!

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi despre artroza genunchiului, bo...

Știu ce înseamnă să nu ai (chiar știu!!!) și am început să cunosc și ce înseamnă să ai! Dacă fac anumite proceduri și la clinica privată și nu vi le pun să le plătiți nu trebuie să va simțiți datori… spuneți un „Mulțumesc” și îmi este suficient…

Dumnezeu mi-a dat întotdeauna mai mult înapoi…El știe de ce!! Mai bine insistați pentru servicii mai bune, pentru condiții mai bune atât pentru noi cât și pentru voi, pentru aparate mai performante”, a mai scris medicul gastroenterolog pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Medic român: Cura cu apă alcalină combate orice bo...

Dr. Cristian Costea este un bun profesionist, reușind anul acesta o premieră medicală pentru nord-vestul României.

Este vorba despre primul transplant microbiotic sau transplant de materii fecale pentru o pacientă cu Clostridium Difficilae recidivant.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private