Sari la conținut

Medicamentul pentru stimularea imunității vândut de Institul Cantacuziono

Medicament banal

Medicamentul pentru stimularea imunității, scos pe piață de către Institutul Cantacuziono a generat astăzi, în plină pandemie de covid-19, cozi infernale la poarta spitalului. Imunomodulatorul Orostim-HV a fost pus în vânzare la punctul farmaceutic al Institutului Cantacuzino, iar oamenii s-au înghesuit încă de dimineață la coadă.

Acest medicament produs de către Institutul Cantacuzino este recomandat a fi administrat în perioadele cu infecții respiratorii.

Medicamentul minune. Suplimentul alimentar pentru imunitate: Orostim-HV

Orostim-HV și a fost anunțat de luni pe piață ca fiind un produs cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității. Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului”, a transmis MApN, la începutul acestei săptămâni, atunci când a fost anunțat pe piață

Orostim-HV fi comercializat atât pentru copii, cu flacoane de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei, iar tratamentul este de 10 zile, trei luni consecutiv.

Produsul poate fi achiziționat de astăzi, 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino.

Conform unui reportaj realizat de către Digi24 la fața locului, după trei ore de stat la coadă se pare că doar 39 de oameni a reușit să își achiziționeze suplimentul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.