miercuri, februarie 8, 2023

O gravidă a fost sfătuită de medici să renunțe la sarcină, însă mama a refuzat. La scurt timp după ce a venit pe lume fiul său, aceasta a observat ceva neașteptat. Ce s-a întâmplat atunci când cel mic a început să crească.

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei femei care, după un control făcut în timpul sarcinii, a fost sfătuită de medici să facă avort. Mama însă a refuzat acest lucru și a decis că va merge până la capăt. A adus pe lume un băiețel, dar la scurt timp după naștere părinții au înțeles că ceva nu este în regulă. Ceea ce a urmat a fost cu totul și cu totul neașteptat.

Te-ar mai interesa: Primele cuvinte ale Ecaterinei, fetița preotului N...

Femeia a refuzat să renunțe la sarcină

Evelyn Mann, acum în vârstă de 57 de ani, a rămas însărcinată pe vremea când avea 40 de ani. A fost fericită, însă după un control la ginecolog medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină, fiindcă există anumite probleme de sănătate la făt. După o serie de analize, femeia a fost anunțată să nu se aștepte ca bebelușul să trăiască după naștere, fiindcă există prea multe probleme medicale. Totuși, în ciuda tuturor avertismentelor primite, mama nu a renunțat la sarcină, ci a ales să aducă pe lume copilul.

Acesta s-a născut prematur, cu cinci săptămâni mai devreme decât termenul dat de doctori. Bebelușul arăta neobișnuit și a avut nevoie de ventilatoare, traheotomie și multe tratamente pentru a putea supraviețui, fiindcă s-a născut având displazie tanatoforică.

Te-ar mai interesa: ALERTĂ ALIMENTARĂ! Chipsuri contaminate cu o subst...

Apoi, pe măsură ce timpul a trecut, părinții au observat ceva neobișnuit la copilul lor. Chiar dacă și-au dat seama ce este în neregulă la cel mic, Evelyn și Ralph din Tampa Bay, Florida (Statele Unite ale Americii) nu au renunțat în nicio secundă să îl iubească pe Samuel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Evelyn Kraemer Mann (@miraclemann17)

Medicii nu i-au dat copilului șanse la viață, dar astăzi el are 17 ani și a sfidat orice așteptare, pronostic și manual de medicină. Părinții au fost uimiți să descopere că au fost martorii unei adevărate minuni. Medicilor nu le-a venit să creadă că a fost posibil.

Te-ar mai interesa: Băutura care ajută la reducerea riscului de forma...

Deși este o persoană cu anumite nevoi speciale și necesită o supraveghere medicală constantă, Samuel este un adolescent plin de viață și energie. Boala de care suferă îl face să sufere de nanism și să aibă membrele extrem de mici, dar și oase sensibile, probleme de respirație și multe altele, informează catholicnewsagency.com.

Totuși, tânărul este un adevărat model pentru oameni din întreaga lume, care îi apreciază energia și pofta de viață.

Te-ar mai interesa: Un medic din Cuba dezvăluie rețeta naturală pentru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private