luni, octombrie 3, 2022

Parintii lui Landon Riddle, un baietel in varsta de 3 ani, diagnosticat cu leucemie, au primit o veste groaznica. Micutului i s-au dat sanse de viata de numai 8-10%. O minune a facut ca situatia sa se schimbe radical.

“Tot pieptul lui era plin de tumori de leucemie, si din aceasta cauza nu mai putea respira. Medicii l-au supus tratamentului de chimioterapie, insa ne-au spus ca probabil nu va supravietui”, a declarat mama lui, Sierra Riddle, conform presei internationale.

Te-ar mai interesa: Câte grade are în casă ministrul Energiei: Nu stau...

Dupa inceperea tratamentului recomandat de medici, starea lui s-a inrautatit, iar dupa doua luni a refuzat sa mai manance. Baiatul a ajuns sa vomite si de 50 de ori pe zi, insa medicii spuneau ca solutia unica era chimioterapia.

Bunica lui Landon a descoperit cateva lucruri interesante despre tratamentul cu ulei de canabis, si le-a sugerat ca micutul sa il incerce.

Citit continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private