Sari la conținut

Medicul Adina Alberts, mesaj transant pentru Delia, care a decis să nu aibă niciodată copii: “Nu cunosc nicio femeie…”

Adina Alberts a luat atitudine după declarațiile făcute zilele trecute de cântăreață. Delia a fost ani la rând întrebată când va face un copil, curioșii vrând să afle de ce artista nu este încă mamă. Delia a venit imediat și cu un răspuns pentru internauții curioși.

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

Nu stau eu bine fără stres și fără obligații? De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Oamenii s-au împărțit. Câtiva au sărit în apărarea Deliei, iar alții nu sunt de acord cu opinia acesteia. Medicul Adina Alberts a postat pe contul de socializare un mesaj prin care o încurajează pe Delia să devină mamă.

„Un copil nu-ți blochează viața. Un copil nu-ți taie aripile.
Un copil este energie nouă, pură. Este sens, direcție și motivație în viață.
Este IUBIRE și ÎMPLINIRE!
Nu cunosc nicio femeie care să fi luat decizia de a nu avea copii și care să nu fi regretat până la urmă.
Este doar un sfat pe care ți-l ofer cu prietenie!
Delia, mai e încă timp”, a scris medicul Adina Alberts pe Facebook.

Printre persoanele publice care au reacționat la această postare este și Lora, care îi transmite într-un mod elegant Adinei Alberts că aceste sfaturi nu se dau pe conturile de socializare.

reacțiile adeverse de după rapel

„Draga mea dragă, sfaturile prieteneşti de o astfel de intimitate, pe uterul si viata altei femei, nu se dau pe Facebook. In „meseria” ei are mai multă „energie nouă” decât ar putea duce un om fără această vocație, deci nu are cum să îi lipsească ceva ce are din belşug. Cred că s-a săturat să răspundă la întrebarea asta. A epuizat toate motivele şi cred că cel mai cinstit e să înțelegem că există şi această perpectivă. Pup”, este mesajul transmis de Lora. Fanii au fost acord cu cele spuse de Lora, iar comentariul cu pricina a strâns aproximativ 5000 de aprecieri.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel