Sari la conținut

Medicul Bogdan O. Popescu, reales în funcţia de prorector al UMF Carol Davila

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Prof. Dr. Bogdan Ovidiu Popescu a fost reales prorector al UMF Carol Davila din Bucureşti. Acesta a transmis pe Facebook un mesaj de mulţumire cu această ocazie.

„Mulțumesc mult domnului Rector, profesorul Jinga Viorel, pentru increderea de a mă numi prorector al Universitatii Carol Davila pentru un nou mandat, mulțumesc colegilor din Senatul universității pentru vot, mulțumesc colegilor din consiliul de administrație pentru lucrul excelent împreună, cât și echipei formidabile de la internaționalizare, pentru realizări.

Să crească universitatea, să ne fie bine tuturor, studenți și cadre didactice! Mulțumesc celor care au crezut în mine și m-au suținut de-a lungul timpului. „Ceea ce putem oferi viitorului depinde de trecutul pe care îl consumăm astăzi”, a scris medicul neurolog pe pagina sa de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel