vineri, august 7, 2020

Medika TV în grila RCS-RDS. Medika TV anunță că a semnat cu RCS-RDS intrarea postului în grila de programe a operatorului de servicii de telecomunicații. Începând de luni, 1 aprilie, abonații RCS-RDS pot urmări emisunile medicale oferite de Medika TV.

Medika TV se regăsește deja în grila operatorilor: UPC România, poziția 318, Telekom (poziția 374) AKTA, pepoziția 56 și INES. Postul cu tematică medicală se regăsește, incapând cu această lună, pe poziția 122 la distribuitorul de cablu RCS-RDS.

Citește și:

Grila Medika TV cuprinde documentare de nutriţie, stil de viaţă sănătos, reportaje ce privesc direct sistemul de sănătate privat dar şi cel public, precum şi filme documentare medicale preluate de la casele de producţie europene.

Medika TV difuzează și emisiunea Doctorul zilei, emisiune realizată de publicația on-line doctorulzilei.ro. Emisunea Doctorul zilei este difuzată în fiecare duminică, aceasta fiind produsă de echipa doctorulzilei.ro. Fanii emisiunilor DOC PLAY, vor regăsi astfel emisiunile noastre în grila de programe Medika TV, proiectul Doctorul Zilei căpătând și mai mare amploare, dar și vizibilitate, devenind o platformă media integrată, fiind prezentă variantă revistă tipărită, video și site medical.

Medika TV
Televiziunea Medika TV

Citește și:

Postul de televiziune difuzează și documentare BBC și Deutsche Welle, după cum a punctat, Vlad Pufu, director Medika TV.

Parteneri