Sari la conținut

Medisprof, afacere cu capital românesc, a inaugurat cel mai mare spital de oncologie din zona Moldovei. Investițiile de la Piatra Neamț s-au ridicat la 3,5 milioane de euro

Medisprof Piatra Neamt
Sursa foto: medisprof.ro
Spital de Oncologie Piatra Neamț

Medisprof, afacere cu capital românesc, a inaugurat cel mai mare spital de oncologie din zona Moldovei. Investițiile de la Piatra Neamț s-au ridicat la 3,5 milioane de euro

ING Bank România a finanțat grupul Medisprof, care deține cel mai mare spital privat de oncologie din vestul României, pentru extinderea prezenței sale și în zona  Moldovei.

Cu o suprafață de 1200 mp și 20 de fotolii-pat pentru spitalizare de zi, noul centru oncologic de la Piatra Neamț va deservi pacienții din toată regiunea de nord-est a țării.

ING a sprijinit grupul Medisprof, afacere cu capital integral românesc, cu finanțări în valoare totală de 3,5 milioane de euro pentru planurile lor de dezvoltare și achiziția de echipamente medicale de ultimă generație.

medisprof piatra neamt
Sursa foto: medisprof.ro

Medisprof a inaugurat un spital oncologic în Piatra-Neamț

Pentru centrul de diagnostic și tratament oncologic din Piatra Neamț, ING a acordat un credit de 800.000 de euro, cu maturitate de 7 ani, iar o parte din aparatură a fost achiziționată în cadrul unui proiect european.

„Înființat în anul 2003, grupul Medisprof a devenit liderul pe piața serviciilor medicale cu specific oncologic din regiunea de nord-vest a țării. Relația dintre ING și grupul Medisprof datează de 17 ani și ne bucurăm că am putut contribui la extinderea prezenței lor geografice, prin deschiderea celui mai mare spital oncologic din zona Moldovei, la Piatra Neamț, care va oferi tratamente la cele mai înalte standarde medicale internaționale.

Prin parteneriatul cu grupul Medisprof și prin finanțările acordate, ne bucurăm că putem susține progresul medical și dezvoltarea serviciilor de sănătate în România”, a declarat Alexandrina Băluță, Manager Strategie Companii Medii, în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România.

Medisprof vine în întâmpinarea pacienților cu acces restrâns la servicii oncologice

Centrul oncologic de la Piatra Neamț va oferi pacienților din nord-estul țării servicii de imagistică, chimioterapie, studii clinice, explorări funcționale (bronhoscopie), comisii multidisciplinare (Tumor Board) pentru analizarea cazurilor dificile împreună cu echipa de la Cluj, testare genetică, precum și consiliere psihologică și nutrițională.

„Deschiderea celei de-a doua locații Medisprof Cancer Center, în Moldova, reprezintă dorința noastră de a veni în sprijinul pacienților care au acces restrâns la servicii oncologice în acea zonă a țării.

Garantăm cele mai înalte standarde, prin obținerea certificării americane QOPI din partea ASCO (Societatea Americană de Oncologie Clinică). Deschiderea spitalului a fost urmată de o Zi a Porților Deschise, unde publicul larg a putut beneficia de tururi ghidate, informative.

Sute de oameni au fost prezenți, printre care și foarte mulți pacienți, dornici să înceapă sau să continue tratamentele oncologice în centrul nostru”, a spus dr. Carolina Udrea, fondator și Director General Medisprof.

Despre Medisprof

Grupul Medisprof este angajat în a oferi și dezvolta servicii oncologice complete, având peste 250 angajați și colaboratori și o cifră de afaceri de aproape 50 milioane de lei în 2023.

Grupul Medisprof a deschis primul spital oncologic în anul 2010, în Cluj-Napoca. În 2017 a fost inaugurat Medisprof Cancer Center, cel mai mare spital privat de oncologie din vestul țării. Totodată, compania intenționează să dezvolte un nou campus oncologic integrat la Cluj-Napoca.

Despre ING

ING Bank România este parte a ING Group, instituție financiară internațională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 38 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice. ING Bank România este singura bancă cu o creștere organică din top 10 bănci locale după active, fără achiziții de portofolii
de clienți sau alte bănci.

ING Bank România este o bancă universală cu peste 1,7 milioane de clienți din trei segmente de business: persoane fizice (retail), companii IMM-uri & Mid-Corporate și Wholesale Banking. Misiunea ING este aceea de a-i susține pe oameni să fie cu un pas înainte, în viață și în afaceri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel