vineri, septembrie 17, 2021

MedLife anunţă finalizarea tranzacţiei de cumpărare a pachetului integral de acţiuni al diviziei de servicii medicale Polisano, ca urmare a aprobării acesteia de către Consiliul Concurenţei.

Noua structură

MedLife la nivelul regiunii Transilvania este formată din cinci spitale mono şi pluridisciplinare, şapte laboratoare de analize, opt clinici de mari dimensiuni care integrează şi departamente de imagistică medicală, două maternităţi, precum şi un centru de fertilizare in vitro, scrie economica.net.

“Suntem foarte multumiți să anunțăm încheierea acestei tranzacții. Din acest moment, MedLife devine lider detaşat și la nivelul regiunii Transilvania, cu peste 60 milioane de euro cifră de afaceri numai în această zonă geografică, şi finalizează cu succes una dintre cele mai relevante şi complexe acțiuni

de pe piața serviciilor medicale din România. Totodată, încheiem un ciclu de transformare a companiei într-o organizație națională de anvergură ce poate acoperi multidisciplinar cea mai mare parte a serviciilor medicale de bază. Suntem convinși că această dezvoltare a dinamizat întreaga piață de servicii medicale din România și calitatea actului medical în sine. De asemenea, credem că această dezvoltare a adus în viața a milioane de români o șansă în plus la sănătate și creșterea calității vieții”, a spus Mihai Marcu, președinte şi CEO al MedLife.

Ultimele stiri