vineri, martie 31, 2023

Într-un nou interviu cu The Cut, pentru a-și promova podcastul Archetypes, Meghan Markle a vorbit despre schimbările pe care au trebuit să le facă ea și prințul Harry după ce au renunțat la rolurile de membri ai familiei regale.

Ducesa de Sussex a vorbit, în special, despre provocările cu care s-au confruntat atunci când își căutau o nouă casă împreună, în afara Marii Britanii, spunând că atunci când s-au îndrăgostit inițial de vila din Montecito în care locuiesc acum, nu erau siguri că și-o puteau permite.

Te-ar mai interesa: Mirosul ciudat care anunță că ai DIABET. Plus alte...

Descrisă de jurnalista Allison P Davis, care a mers în vizită la Meghan și Harry pentru a susține interviul, ca fiind o „vilă clasică toscană, cu podgorie”, proprietatea e, cu siguranță, una foarte specială.

„Am căutat în această zonă (Montecito, California) și această casă aparea mereu  în căutări”, explică Meghan când a fost întrebată despre mutarea lor din Londra.

”Nu-mi place să văd lucruri pe care nu mi le pot permite”

Ea a adăugat apoi că la început, au fost reticenți să o vadă, deoarece nu „aveau locuri de muncă” și prețul casei era de 14,65 milioane de dolari. „Nu aveam locuri de muncă, așa că nu aveam de gând să mergem să vedem casa. Nu părea posibil să ne-o permitem. Era ca atunci când eram mai tânără și mergeam să mă uit la vitrinele magazinelor – nu vreau să merg să mă uit lucruri pe care nu mi le pot permite.”

Te-ar mai interesa: Risc uriaș pentru copiii care caută validare pe In...

Meghan a adăugat, de asemenea, că ea și Prințul Harry au făcut „tot ce le-a stat în putință” pentru a cumpăra casa, deoarece le trezește sentimente de bucurie și calm de îndată ce intră în ea. „Este vindecator; te simti liber.”

Meghan și Harry au semnat amândoi diverse contracte mari cu Netflix și Spotify, de când au renunțat la rolurile regale, ceea ce, fără îndoială, îi ajută să-și permită toate lucrurile pe care și le doresc.

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A apărut o nouă formă a tubercul...

Ducesa a spus că grădina a fost și ea o remiză uriașă și a vorbit despre doi palmieri aflați în grădina proprietății, remarcând că aceștia au fost primul lucru pe care l-a observat Prințul Harry la proprietatea cu 9 dormitoare și 16 băi (completată de o piscină și un teren de tenis).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private