Sari la conținut

Prințul Harry acuză: „Soția mea a suferit un avort spontan din cauza …”

Ducele și ducesa de Sussex cred că toată controversa legată de scrisoarea lui Thomas Markle a afectat sarcina lui Meghan.

Prințul Harry susține că stresul unei scrisori adresate tatălui lui Meghan Markle care a fost transmisă presei a fost de vină pentru avortul spontan.

Meghan și Harry cred că stresul cauzat de ziarele britanice a influențat avortul ducesei de Sussex

Ducele și ducesa de Sussex au făcut din nou declarații puternice în cea de-a doua parte a documentarului lor de pe Netflix, arătând ravagiile cauzate de stresul provocat de scrisoarea controversată a tatălui lui Meghan Markle, care a fost publicată de un ziar englez.

Bătălia lui Meghan Markle împotriva ziarelor din Marea Britanie

Ducesa de Sussex se afla în mijlocul unei bătălii judecătorești pentru publicarea scrisorii scrise de mână a lui Thomas Markle, când a pierdut un copil și Harry crede că avortul spontan a fost declanșat de stresul pe care îl simțea soția lui în acel moment.

Avortul lui Meghan nu a fost legat de procesul pe care l-a condus împotriva ziarelor britanice, dar în ultima parte a documentarului său Netflix, Harry a susținut că și-au pierdut copilul nenăscut „din cauza publicării acesteia”.

„Eram însărcinată, nu prea dormeam și prima dimineață în care ne-am trezit în noua noastră casă a fost când am suferit avortul spontan”, a spus Markle.

Prințul Harry, acuzații grave: „Cred că soția mea a suferit un avort spontan din cauza a ceea ce a făcut Mail. Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost cauzat de asta? Bineînțeles că nu. Dar ținând cont de stresul care l-a provocat, de lipsa de somn și de momentul sarcinii – câte săptămâni a fost ea – pot spune, din ceea ce am văzut, că avortul spontan a fost provocat de ceea ce încercau să-i facă”, spune printul Harry, potrivit presei britanice.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.