Sari la conținut

Meghan Markle i-a interzis prințului Harry să mai bea alcool. Care este motivul

Înainte ca Prințul Harry să-și cunoască soția, obișnuia să aibă probleme din cauza exceselor sale. În urmă cu câțiva ani, a fost surprins gol în Las Vegas, în compania unei tinere dansatoare exotice și a stat mult timp sub influența alcoolului.

Astăzi este un bărbat diferit căruia se pare că îi place să fie un soț și un tată bun; Potrivit prietenilor apropiați, ei cred că aceste mari schimbări sunt datorită lui Meghan Markle, care i-ar fi interzis soțului ei să bea cafea pentru a-l duce la nivelul său maxim de bunăstare.

De ce a renunțat Harry la alcool, ceai și cafea?

Pentru a ne atinge bunăstarea, de multe ori trebuie să facem anumite sacrificii, cum ar fi să scapăm de alcool, junk food, cofeină, fumat sau excese. La acest lucru Meghan Markle se pricepe de minune, mai ales că a condus un site de stil de viață înainte de a se căsători cu actualul ei soț.

Citeste si:

Așa i-a schimbat Meghan Markle viața prințului Harry

La întâlnirea cu Harry, ducesa de Sussex a decis să-i împărtășească stilul ei de viață, trucuri și sfaturi, care se pare că au făcut o schimbare semnificativă în viața Prințului Harry, care arată mult mai bine decât înainte de a se întâlni cu actrița.

Prințul Harry, care avea o reputație de petrecăreț, a renunțat la alcool din empatie când Meghan era însărcinată cu Archie, dar acum bea seltzer în loc de cofeină, potrivit Sunday Express.

„Având în vedere că a fost un băutor destul de brutal de când era adolescent, aceasta este o realizare”, a declarat pentru ziar o sursă apropiată.

Un nou Harry, mult mai relaxat

Noul regim de exerciții și abstinența i-au determinat pe prietenii apropiați să spună că Harry a devenit mult mai „calm și mai relaxat” decât atunci când obișnuia să petreacă și să bea alcool.

„Tot ce a făcut ea a fost să-i arate că există un alt mod de a trăi și el a devenit un mare fan”, a subliniat sursa. De asemenea, Meghan Markle l-a introdus pe Harry în yoga și l-a încurajat să facă mai mult exerciții, arătându-i că poți trăi bine fără a apela la alcool”, a confirmat sursa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.