Sari la conținut

Meghan Markle , mișcare disperată. Expert: Este dornică să…

Simbolismul ascuns

Meghan Markle pare să se agațe acum de titlurile de „altețe regale”, deși, în interviul interviul acordat lui Oprah Winfrey, soția prințului Harry s-a dezis de ele, spunând că nu au nicio relevanță.

Se pare însă că Meghan Markle a văzut cât de „utile” pot fi titlurile regale pentru ea și copiii ei, astfel încât să se poată „mișca în anumite cercuri”, potrivit The Mirror.

Harry și Meghan au rămas Duce și Ducesă de Sussex, iar titlurile lor nu s-au schimbat după ce au decis să se mute peste Ocean. Cuplul a încetat să mai folosească titlurile de altețe regale când și-au părăsit rolurile de membri ai Familiei Regale, în 2020, dar le păstrează în continuare, amintește tabloidul britanic.

Meghan: Am fost chelneriță, actriță, prințesă, ducesă


În controversatul interviu acordat de cei doi lui Oprah Winfrey, anul trecut, Meghan Markle declara: „Toată măreția din jurul acestor lucruri reprezintă un atașament, pe care, eu personal, nu-l am. Am fost chelneriță, actriță, prințesă, ducesă.

Meghan Markle , mișcare disperată. Expert: Este foarte dornică să…

Dar am fost întotdeauna Meghan, nu-i așa? A fost clar cine sunt, independent de toate chestiile astea, iar cel mai important titlu pe care îl voi avea vreodată este acela de mamă!”

Se pare că, în urma conversației pe care a avut-o recent cu Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice, Meghan Markle s-ar fi răzgândit, susține expertul regal Neil Sean.

Acesta spune că Meghan a avut, din acel moment, o schimbare radicală a atitudinii în ceea ce privește titlurile regale.

Schimbare radicală pe site-ul oficial al Casei Regale

„Harry și Meghan sunt foarte dornici să se agațe de aceste titluri regale. După ce au deliberat mai mult timp, Meghan a decis că titlurile ar fi un lucru bun, nu doar pentru ea, ci și pentru ambii copii”, a spus Neil Sean.

Prințul Harry a vorbit frecvent despre povara de a avea un titlu, mai ales atunci când acest lucru i-ar fi afectat cariera militară. El a mărturisit în 2017 că „și-a dorit să iasă” din Familia Regală, o dorință care a devenit realitate în 2020.

Mezinul regelui Charles a spus că timpul petrecut în Armată, atunci când era „doar Harry”, a fost „cea mai bună evadare pe care am avut-o vreodată”.

După moartea reginei Elisabeta, pe site-ul oficial al monarhiei britanice, Harry și Meghan au fost mutați în josul paginii, după toți ceilalți membri ai Casei Regale, dar înaintea prințului Andrew, căzut în dizgrație și ultimul de pe listă. În subsolul „clasamentului” ordinea este aceasta: Harry, Meghan și Andrew, notează tabloidul britanic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel