duminică, decembrie 4, 2022

Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, care este menirea spirituală a fiecărei zodii. 

HOROSCOP BERBEC: Berbecul este un fel de vestitor al procuncilor divine.

HOROSCOP TAUR: Pe Taur divinitatea l-a înzestrat cu puteresa de a preface sămânța în substanță – tot ceea ce primesc ca învățătură trebuie să rodească.

HOROSCOP GEMENI: Lui divinitatea i-a sortit întrebările fără răspuns, pentru că el în permanență întreabă și uneori are și răspunsuri.

Te-ar mai interesa: Crește numarul celui mai agresiv val de infectii r...

HOROSCOP RAC: I-a fost hărăzit să răspândească emoția.

HOROSCOP LEU: Trebuie să arate lumii întreaga creație a divinității plină de strălucire. Trebuie să se îngrijească și de mândria sa, fiind conștient că și aceasta vine de la Creator.

HOROSCOP FECIOARĂ: Ție îți este dat să creezi tot ceea ce omul a făurit în lume.

HOROSCOP BALANȚĂ: Ai misiunea de a-l ajuta pe om să fie conștient de îndatoririle sale față de ceilalți.

HOROSCOP SCORPION: Primește iscusința de a pătrunde în mințile oamenilor, dar nu le este permis să vorbească despre ceea ce învață cu această ocazie.

Te-ar mai interesa: Gheața neagră”, extrem de periculoasă. Carambol cu...

HOROSCOP SĂGETĂTOR: Are menirea de a-i face pe oameni să râdă, să trăiască bine, dar și să înțeleagă atunci când tu le spui unde au greșit și ce trebuie să îndrepte.

HOROSCOP CAPRICORN: Are menirea de a-i învăța pe oameni să muncească.

HOROSCOP VĂRSĂTOR: E vizionarul omenirii, iar privirea ta deslușește toate posibilitățile glorioase.

HOROSCOP PEȘTI: Au cea mai grea misiune dintre toți – sunt hărăziți să ducă pe umerii lor toate suferințele oamenilor, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Te-ar mai interesa: A fost călugăriță, dar a renunțat la hainele sfint...

Mesaj puternic pentru o zodie

Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a transmis un mesaj important pentru nativii unei zodii. Iata despre ce este vorba!

„Trecem la Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti. Vă invit să facem următoarea situaţie, următoarea chestie. Din mai până acum, gândiţi-vă ce bani aţi cheltuit. De când a intrat Jupiter în Berbec, adică pe 11 mai.

Aţi investit în ceva serios sau doar aţi cheltuit banii fără să vă pese? Gândiţi-vă în ce aţi investit banii. Dacă nu aţi investit în ceva sănătos, ţineţi-vă bine.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din vinetele congelate. Nu mai c...

Aveţi în casa a opta Soare, Venus, Mercur. Ştiţi cum se scurg banii? Peste tot se scurg banii. Jupiter, retrograd în continuare în casa a doua, va ieşi de acolo pe 28 octombrie.

Se scurg banii. Jupiter se va întoarce în semnul vostru pe 28 octombrie şi se va apropia iarăşi de Neptun. Şi ştiţi ce o să se întâmple? Un wake-up, o trezire.

O să vă daţi seama că aţi supraestimat anumite situaţii. Aţi crezut că nu are cum să se întâmple, aşa cum aveţi voi chestia asta. S-ar putea să aveţi un şoculeţ.

Te-ar mai interesa: Ce faci când ai o urgență medicală în weekend? Dr....

După care, Marte din casa a patra, în careu cu Neptun în semnul vostru, aduce neînţelegeri cu vecinii, cu proprietarii, cu administratorul, cu cartierul în care locuiţi. Vi se promit lucruri care nu se fac, vor fi scandaluri, gălăgie.

E un zumzet din ăsta unde se ceartă lumea, vă implicaţi şi voi, nu se întâmplă nimic, dar vă sleieşte, vă epuizează foarte mult. Nu puteţi evita anumite lucruri, trebuie doar să vedeţi cât de mult vă implicaţi”, a transmis Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private