Sari la conținut

Meniu sănătos pentru slăbit: Ține de foame până la prânz

meniu de slabit
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Meniu de slabit. Ține de foame pana la pranz

Meniu sănătos pentru slăbit. O femeie, care a reușit să slăbească 45 de kilograme, din cele 100 pe care le avea, a împărtășit o rețeta de mic dejun care ține de foame până la prânz.

Rețeta-minune de slăbit

Într-un clip video, Drea a publicat rețeta-minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus. Ea pregătește pâine prăjită cu avocado, acoperită cu un ou perfect fiert, brânză parmezan topită și un strop de sos iute. Această combinație de alimente o țin sătulă și îi oferă și o serie de nutrienți esențiali pentru a-și alimenta eforturile de scădere în greutate, potrivit SheFinds.

„Pe o singură felie mică de pâine ai suficiente calorii și substanțe nutritive pentru a ajunge până la prânz și te simți bine”, a spus dr. Freeman, director de la National Jewish Health din Denver.

Avocado și beneficiile pentru sănătate

Avocado este un fruct delicios versatil, care aduce multe beneficii pentru sănătate. Aici sunt câteva dintre aceste beneficii:

  • Bogat în nutrienți: Avocado este o sursă excelentă de nutrienți esențiali, cum ar fi vitamina K, vitamina C, vitamina E, vitamina B6, acid folic, potasiu și fibre.
  • Scăderea nivelului de colesterol: Consumul regulat de avocado poate ajuta la scăderea nivelului de colesterol rău (LDL) și creșterea nivelului de colesterol bun (HDL), ajutând astfel la menținerea sănătății inimii.
  • Benefic pentru digestie: Avocado conţin fiber solubile, care ajuta la stimularea digestiei şi prevenirea constipării
  • Sănătatea ochilor: Avocado este o sursă bogată de luteină și zeaxantină, antioxidanți importanți pentru sănătatea ochilor și prevenirea bolilor oculare.
  • Controlul greutății: Avocado este o sursă sățioasă de grăsimi sănătoase, care pot ajuta la controlul greutății și la menținerea nivelului de zahăr din sânge.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel