miercuri, iunie 29, 2022

FAMILIA REGALĂ sărbătorește de obicei Crăciunul la Sandringham din King’s Lynn din Norfolk. Cu toate acestea, ei ratează să sărbătorească Crăciunul în familie pentru al doilea an la rând în reședința din Norfolk, din cauza pandemiei de coronavirus. În schimb, Regina va sărbători la Castelul Windsor cu prințul Charles și Camilla care a confirmat că se alătură Majestății Sale.

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

Regina, Prințul Charles și Camilla Ducesa de Cornwall își vor lua mâine cina de Crăciun la Castelul Windsor, ca majoritatea familiilor din toată țara.

Kate Middleton și Prințul William vor mânca și ei la Anmer Hall din Norfolk împreună cu alți membri ai familiei Middleton.

Fostul bucătar regal Darren McGrady a vorbit anterior despre Crăciunul în Familia Regală, spunând: „Este Downton Abbey din ziua ta modernă!” Darren, care a lucrat pentru Regina și Prințesa Diana din 1982 până în 1993, a gătit multe mese de Crăciun pentru membrii regali.

Apoi, în mod tradițional, vizitează Biserica înainte de a se întoarce la prânz.

Te-ar mai interesa: Cercetători români: DESCOPERIRE legată de SARS-CoV...

După ce au participat la slujba bisericii de dimineață de la Sfânta Maria Magdalena în perioadele non-COVID, regina și familia se așezau de obicei la prânz la ora 13:00.

El a declarat anterior pentru Hello Magazine: „A fost aceeași masă în fiecare an.

„Mesele sunt de fapt plictisitoare când vine vorba de festivități! Nu făceau șunci sau altceva, doar curcani tradiționali.

Am făcut trei curcani pentru regina și familia ei în sala de mese regală, unul pentru creșa copiilor și apoi mai mulți pentru cei aproximativ 100 de angajați, așa că toată lumea a avut un prânz de Crăciun.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

În timp ce regina și membrii familiei regale luau masa în camera principală, tinerii prinți și prințese luau masa în creșă, îngrijite de bonele lor într-un cadru foarte „victorian”, potrivit lui Darren.

Mâncăruri tradiționale precum curcanul, umplutura și cartofii fripți au fost servite de Crăciun pentru membrii regali, ceea ce multe familii se vor pregăti să servească mâine de Crăciun.

Te-ar mai interesa: Medic: aceasta este cea mai întâlnită tulburare ca...

Familia regală ar mânca și o budincă de Crăciun ca desert.

Potrivit lui Darren,  tradițional este și servitul mâncării cu țuică.

După prânz, familia regală mergea în mod normal la o plimbare prin Sandringham Estate, apoi se întorceau pentru a urmări discursul reginei.

Ceaiul de după-amiază este un aliment de bază în gospodăria regală, chiar și în ziua de Crăciun.

Acesta ar fi servit cu un buștean de Yule de ciocolată și plăcinte tocate în spiritul Crăciunului.

Te-ar mai interesa: Atenție! La fiecare jumătate de oră un român face ...

Darren a făcut și două prăjituri de Crăciun, una pentru adulți și una mai mică în creșă pentru William, Harry, Zara, Peter, Beatrice și Eugenie în copilărie.

Ultima masă a zilei ar fi bufetul de seară.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private