Sari la conținut

Mesaj puternic pentru o zodie. Astrolog: S-ar putea să aveţi un şoc…

Hooscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Predicitii astrale

Din cuprinsul articolului

Mesaj puternic pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a transmis un mesaj important pentru nativii unei zodii. Iata despre ce este vorba!

„Trecem la Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti. Vă invit să facem următoarea situaţie, următoarea chestie. Din mai până acum, gândiţi-vă ce bani aţi cheltuit. De când a intrat Jupiter în Berbec, adică pe 11 mai.

Aţi investit în ceva serios sau doar aţi cheltuit banii fără să vă pese? Gândiţi-vă în ce aţi investit banii. Dacă nu aţi investit în ceva sănătos, ţineţi-vă bine.

Aveţi în casa a opta Soare, Venus, Mercur. Ştiţi cum se scurg banii? Peste tot se scurg banii. Jupiter, retrograd în continuare în casa a doua, va ieşi de acolo pe 28 octombrie.

Se scurg banii. Jupiter se va întoarce în semnul vostru pe 28 octombrie şi se va apropia iarăşi de Neptun. Şi ştiţi ce o să se întâmple? Un wake-up, o trezire.

O să vă daţi seama că aţi supraestimat anumite situaţii. Aţi crezut că nu are cum să se întâmple, aşa cum aveţi voi chestia asta. S-ar putea să aveţi un şoculeţ.

După care, Marte din casa a patra, în careu cu Neptun în semnul vostru, aduce neînţelegeri cu vecinii, cu proprietarii, cu administratorul, cu cartierul în care locuiţi. Vi se promit lucruri care nu se fac, vor fi scandaluri, gălăgie.

E un zumzet din ăsta unde se ceartă lumea, vă implicaţi şi voi, nu se întâmplă nimic, dar vă sleieşte, vă epuizează foarte mult. Nu puteţi evita anumite lucruri, trebuie doar să vedeţi cât de mult vă implicaţi”, a transmis Daniela Simulescu, potrivit DCnews.

3 zodii toxice din horoscop

A fi toxic într-o relație se referă de acele persoane care par a fi concentrate pe contaminarea unei relații cu energii negative, sau chiar după despărțire, asta pentru că implică comportamente care modifică și chiar ruinează legătura care a existat în cuplu.

Potrivit astrelor, sunt trei semne ale zodiacului care se deosebesc de celelalte, deoarece încheierea unei relații este de obicei un proces care expune unele comportamente și personalități negative, combinație care are ca rezultat o despărțire neplăcută.

Care sunt cele mai toxice semne zodiacale în momentul despărțirii?

Taurul

Acestă zodie se caracterizează prin faptul că sunt extrem de neîncrezători, ceea ce îi face să simtă că partenerul lor le ascunde constant ceva, de asemenea, simt că cealaltă persoană caută să-i facă rău, declanșând o despărțire instabilă în care criza va fi o constantă în această perioadă.

Fecioara

Atunci când persoanele născute sub acest semn zodiacal încheie o relație, se confruntă cu o situație adversă. Partenerul lor să devină o altă persoană complet necunoscută, ceea ce poate face ca orice conversație să devină o discuție intensă care poate dura ani de zile.

Rac

Una dintre principalele trăsături ale Racului este nevoia de a se refugia. Astfel, în momentul despărțirii poate fi tentat să caute o persoană care să-l facă să uite de fostul partener, indiferent de momentul despărțirii, doar pentru a se simți protejat.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: