Sari la conținut

Mesaj puternic pentru o zodie: Dacă primești o veste neplăcută săptămâna viitoare, mulțumește-i universului

horoscop
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
previziuni astrale

Din cuprinsul articolului

Mesaj puternic pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, a explicat cu ce situație se vor confrunta nativii unei zodii în săptămâna 20-26 februarie 2023.

Potrivit astrologului DCNEWS, zodia Taur trebuie să îi mulțumească universului dacă primește o veste neplăcută în săptămâna 20-26 februarie:

„Venus, guvernatoare ta, face un pas către Casa a 12-a. O să intre într-o fază în care ai impresia că toată lumea e invidioasă pe tine, însă tu ești invidioasă. O să intri într-o zonă în care crezi că toți îți vor răul, dar de fapt nu ți-l vrea nimeni, o să intri într-o fază în care îi acuzi pe alții că îți fac diferite lucruri dar, de fapt, trebuie să te gândești ce din tine să stai în acele situații, în anumite dependențe, situații bolnăvicioase etc.

Venus în Casa a 12-a caută semne, are o gândire magică și din când în când o ia pe arătură. Orice chestie o vezi ca pe o nedreptate absolută, universală.

Grijă mare și la sănătate și aș insista că, dacă primești o veste neplăcută în zilele următoare, mulțumește-i universului, pentru că în locul acelei vești neplăcute o să apară ceva bun la un moment dat“, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Ce zodii se vor căsători în 2023?

Berbec

Dacă există un semn care va avea mare succes în dragoste în 2023, acela ești tu, zodia Berbec, pentru că numerologia și astrologia ne spun că este timpul să-ți mai dai o șansă în dragoste.

După atâtea lecții învățate, îți vei concentra atenția pe oamenii potriviți, de data asta vei nimeri ținta, pentru că te-ai săturat de relațiile toxice. Dacă sunteți într-o căsătorie, este posibil ca un aer proaspăt să vină în viețile voastre și romantismul să prevaleze.

Taurul

Deși de multe ori ai jucat din greu și te-ai prefăcut că nu vrei un final fericit, este posibil ca în viața ta să vină o persoană care să te facă să te răzgândești. Nu pierde timpul și îndrăznește să crezi din nou în dragoste.

De asemenea, este timpul să abandonăm vechile tipare care nu vor fi sănătoase în relațiile viitoare. Încearcă să nu creezi așteptări despre ceilalți și lasă-te surprins de toate lucrurile bune pe care le au de oferit.

Zodia Gemeni

Petrecerile și relaxarea ar putea ajunge la sfârșit, pentru că în 2023 vei începe un nou ciclu, în care nu vei mai umple golurile cu distrageri temporare, care te vor apropia de adevăratul tău sine și de iubirea vieții tale.

Este posibil ca în primele trei luni ale anului să întâlnești acea persoană care urmează să-ți schimbe viața sau cu care ai putea merge către altar.

Capricornul

Dacă ești într-o relație, ar putea fi timpul să faci următorul pas, dar înainte de a o face, gândește-te bine și fii sincer cu tine dacă ești cu persoana potrivită. Amintește-ți că numai tu știi răspunsul adevărat.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel