Sari la conținut

Mesaje de Sfântul Ilie 2022. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Mesaje de Sfântul Ilie 2022. În fiecare an, pe 20 Iulie, se prăznuieşte Sfântul Ilie, care este o divinitate populară ce a preluat numele şi data celebrării de la Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul.

Cu această ocazie, vă prezentăm câteva dintre cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urări, și felicitări, prin care să le transmiteţi „La mulţi ani” prietenilor sau rudelor care poartă acest nume sfânt.

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ilie

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer la mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi un sincer La Mulţi Ani! Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

La Mulţi Ani cu ocazia Sfântului Ilie şi să-ţi fie ziua plină de minuni!

În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de seceta, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!

La mulţi ani, Ilie, Iliuţă, Lie, Ilieş, Iliuţă, Eliade, Eliana, Ilinca. Multă sănătate!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

La mulți ani de Sfântul Ilie!

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o ora de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

,, Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Ilie cât mai frumoasă!”

,,Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și iți urez un sincer La Mulți Ani!”

,,Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Ilie pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel