luni, martie 27, 2023

Mesajul bătrânei de 105 ani care s-a vaccinat împotriva coronavirusului: pentru a putea scăpa de pandemie, toată lumea trebuie să se vaccineze.

„M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluție să scăpăm e vaccinul”

Doamna Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit ieri, 28 martie, la Centrul de vaccinare de la Palatul Național al Copiilor din Capitală, a doua doză de vaccin PfizerBioNTech împotriva COVID-19.
A pășit cu încredere în incinta centrului, însoțită de nepoată și strănepot. Ne-a mărturisit că nu a avut reacții adverse după prima doză, iar administrarea celei de a doua doze a decurs foarte bine: „Nu, n-am avut nimic. Nici n-am simțit că am făcut vaccinul”.
„Nu a zis niciodată că nu se vaccinează. Nu a fost nicio discuție în familia noastră că ar fi periculos sau să ne gândim mai bine. Ea a ales să se vaccineze.”, ne-a precizat nepoata senioarei.

Mesajul bătrânei de 105 ani pentru a pune capăt pandemiei

În fața jurnaliștilor a dorit să transmită un mesaj pentru toată lumea: „E timpul să se vaccineze, singura soluție e asta!”.
La final, a primit o distincție și un buchet de flori din partea Primăriei Sectorului 4 „pentru curajul de a înfrunta pandemia SARS-CoV-2 prin vaccinare, oferind astfel un exemplu tinerelor generații”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private