sâmbătă, octombrie 23, 2021

Ion Țiriac este o voce vehementă în piață ce susține vaccinarea, acuzându-i pe cei care refuză acest vaccin, cu atât mai mult cu cât este gratis. Din perspectiva marelui afacerist, vaccinul ar trebui să

fie obligatoriu pentru toată lumea pentru a putea eradica pandemia. “Este o datorie și o chemare, mai ales că e gratis”, a spus Ion Țiriac.

“Aș da o lege prin care să îi oblig pe toți să își facă vaccinul. E foarte simplu! Nu ai cum să refuzi să îți faci vaccinul. Nu e treaba dumitale, e și treaba mea că îmi dai mie pandemia. Înțelegi? Adică dacă ai lepră nu te lasă nimeni să mergi pe stradă și dacă ai nu știu ce otravă pe care să o dai.

E ca și cum ai avea o armă ascunsă ca să omori pe cineva (…) Am avut 0,05% simptome, având în vedere că îmi venise rândul la vaccin, având

vârsta pe care o am, l-am făcut imediat și mi se spune că 7-8 luni de zile nu o mai iau și nu o mai dau la nimeni. (…) Este o chemare și este o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis.

Din punctul acesta de vedere politicienii au încercat (…) toate treburile astea cu libertatea, păi da, du-te undeva în junglă, închide-te undeva unde libertatea, dar nu îmi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă”, a povestit Ion Țiriac, într-un interviu acordat GSP.

Ultimele stiri