Sari la conținut

Mesajul dur a lui Țiriac la adresa celor nevaccinați: „Să meargă în junglă dacă vor libertate!””

ion tiriac

Ion Țiriac este o voce vehementă în piață ce susține vaccinarea, acuzându-i pe cei care refuză acest vaccin, cu atât mai mult cu cât este gratis. Din perspectiva marelui afacerist, vaccinul ar trebui să fie obligatoriu pentru toată lumea pentru a putea eradica pandemia. „Este o datorie și o chemare, mai ales că e gratis”, a spus Ion Țiriac.

„Aș da o lege prin care să îi oblig pe toți să își facă vaccinul. E foarte simplu! Nu ai cum să refuzi să îți faci vaccinul. Nu e treaba dumitale, e și treaba mea că îmi dai mie pandemia. Înțelegi? Adică dacă ai lepră nu te lasă nimeni să mergi pe stradă și dacă ai nu știu ce otravă pe care să o dai.

E ca și cum ai avea o armă ascunsă ca să omori pe cineva (…) Am avut 0,05% simptome, având în vedere că îmi venise rândul la vaccin, având vârsta pe care o am, l-am făcut imediat și mi se spune că 7-8 luni de zile nu o mai iau și nu o mai dau la nimeni. (…) Este o chemare și este o datorie a fiecărui cetățean, în special că e gratis.

Din punctul acesta de vedere politicienii au încercat (…) toate treburile astea cu libertatea, păi da, du-te undeva în junglă, închide-te undeva unde libertatea, dar nu îmi da mie o boală care poate să mă ducă în groapă”, a povestit Ion Țiriac, într-un interviu acordat GSP.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: