vineri, iunie 2, 2023

Cântărețul și compozitorul Sting și-a folosit rețelele de socializare pentru a împărtăși o prezentare acustică a cântecului său Russians și cu un mesaj emoționant a cerut ca conflictele de dintre Rusia și Ucraina să înceteze.

Artistul a numit decizia guvernului rus „sângeroasă și îngrozitor de greșită”.

Prin intermediul contului său oficial de Instagram, muzicianul britanic a explicat că rar a cântat respectiva melodie, deoarece nu a găsit un motiv personal pentru a o putea interpreta după publicarea sa din 1985.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu dureri insuportabile, amenințată de me...

Acum, cu un mesaj care a fost aplaudat de fanii săi, Sting a descris deciziile guvernului rus într-un mod negativ și a mărturisit că acesta a fost momentul pentru a cânta din nou o melodie care vorbește despre înțelegerea faptului că „rușii își iubesc și copiii”.

Interpretul altor hituri precum Shape Of My Heart, Englishman In New York sau What Could Have Been a subliniat că piesa a fost dedicată cu multă afecțiune și solidaritate ucrainenilor care își continuă lupta împotriva guvernului lui Vladimir Putin, care a luat o hotărâre pe care o descrie drept „tiranie brutală”, întrucât a menționat și locuitorii ruși care au fost arestați și închiși pentru niște demonstrații împotriva liderului rus și deciziile care au fost luate împotriva țării europene.

Te-ar mai interesa: Vitamine pentru slăbit. Stimulează metabolismul și...

Împărtășim aceeași biologie, indiferent de ideologie

”Împărtășim aceeași biologie, indiferent de ideologie / Dar am putea fi salvați, tu și cu mine / Dacă și rușii și-ar iubi copiii”.

Acestea sunt versurile celebrului hit din epoca Războiului Rece ”Russians” interpretat de Sting. Artistul a transmis un mesaj pe Instagram, condamnând războiul Rusiei din Ucraina și lăudând curajul ucrainenilor în fața tiraniei brutale. ”

În ultimii ani, rareori am mai cântat această piesă, pentru că nu mi-am imaginat că va fi din nou relevantă”, a scris Sting pe platforma socială.

Te-ar mai interesa: Eliminarea acidului uric. Alimente și băuturi reco...

„Piesa este o pledoarie pentru umanitatea din noi”, a mai scris Sting. Artistul a interpretat piesa dedicată ”curajoșilor ucraineni care luptă împotriva unei tiranii brutale dar și rușilor care au ieșit în stradă să protesteze față de război în ciuda amenințărilor cu arestarea și trimiterea în pușcărie”. ”Noi toți ne iubim copiii. Opriți războiul”, a fost mesajul lui Sting.

Te-ar mai interesa: „Părinții mei nu mă iubesc!”: 6 motive pentru care...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STING (@theofficialsting)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private