duminică, iunie 4, 2023

Medicul Mihail Pautov a vorbit despre momentul în care fetița lui a fost internată în spital.

Mihail Pautov a oferit câteva dezvăluiri emoționante după ce fetița lui de doar câteva luni a stat internată în spital împreună cu mama sa.

„Yo! Am părăsit spitalul ieri. Poză asta aș pune-o în ramă. Aparent, printre primele lucruri conștiente pe care le învață un copil mic este să își îmbrățișeze mama (pe mine nu mă îmbrățișează așa).

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Ca scurt review din internarea în spital, câteva lucruri mă îngrozesc efectiv și încep să îi înțeleg pe acei pacienți care refuză o internare:

1. Faptul că nu poți ieși afară (rar, când te înlocuiește o asistență, și nepermis de spital – vorbim de spital privat).

Dr. Mihail Pautov: Probabil că și deținuții au un regim mai relaxat

3. Nu ai voie să scoți copilul afară, aproape inuman. Înțeleg bolile infecțioase și înțeleg limitarea de mișcare în acest caz, dar când vorbim de boli netransmisibile sau greu transmisibile este musai să există o rutină de ieșit măcar 15 minute afară la aer/zi.

2. Saloanele (de copii) cu geamuri care nu se deschid. Referitor la accesul la aer liber probabil că și deținuții au un regim mai relaxat, findu-le garantat prin lege acest drept. Ceva trebuie făcut în acest sens, dar încă nu știu ce”, a scris Mihail Pautov pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Pericolul din pahar. Această băutură poate crește ...


Mihail Pautov: Cea mai mare otravă pe care o poți consuma astăzi

Otrava pe care o consumi zilnic. Dr. Mihail Pautov trage semnalul de alarmă și vorbește despre băutura periculoasă care omoară de zece ori mai mulți oameni în lume decât toate celelalte droguri luate laolaltă.

“Aș vrea să vorbim despre un drog, un drog pe care îl cunoașteți cu toții și se află pe toate rafturile din toate supermarketurile posibile și un drog care omoară de zece ori mai mulți oameni în lume decât toate celelalte droguri luate laolaltă.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Dacă ei laolaltă cocaina, morfina, marijuana și orice alt drog îți vine în minte, numărul persoanelor care suferă de pe urma lor este de 10 ori mai mic decât numărul de oameni care suferă real, zilnic, consumând un produs de pe raft care se cheamă Cola.

Fie că vorbim de Coca Cola, de orice formă găsești, Cola este o otravă. Este cea mai mare otravă pe care o poți consuma astăzi, la un preț foarte mic, foarte avantajos, luat de pe raft. Imaginați-vă așa: o sticlă de suc conține un pahar de zahăr.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

Corpul uman nu este capabil să proceseze atât de mult zahăr

Punem un pahar de zahăr într-o sticlă, amestecăm și aia este sticla de suc pe care o bem. Corpul uman nu este capabil să proceseze atât de mult zahăr deodată, așa că el îl absoarbe și în corp apare o furtună metabolică.

Acel exces de zahăr îți epuizează pancreasul, se duce în ficat, îți distruge ficatul, îți distruge creierul, are efecte negative asupra psihicului tău, îți distruge vasele, aceste țevi prin care îți curge sângele, ele sunt efectiv ruginite de un singur pahar de Cola pe zi.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...

De fapt, dacă bei Cola în fiecare zi vei muri cu 5 ani mai repede decât ți-a fost scris să mori, iar problema este că ultimii tăi 15 ani vor fi în chinuri, în chinuri și în boală.

Boli care se numesc diabet, boli cardiovasculare, boli de inimă, cancer etc. Și e curios cum drogurile sunt interzise, iar Cola este pe raft și nu are nici măcar accize, nu are nici măcar taxe, nu are un impozit special care să meargă spre sănătate.

Boala în care Cola este recomandată de medic

Există însă un singur moment în care un doctor îți poate recomanda Cola, în special la copii, și fac asta des și oamenii se miră. În momentul în care sunt răciți și au febră, și sunt deshidratați, și le spun să bea un pahar de Cola se sperie. Păi tu care ești răcit, ai o temperatură crescută, corpul tău se deshidratează.

Corpul tău taie orice consum de energie de care crede că nu are nevoie, cum ar fi sistemul digestiv. De aceea, atunci când răcim și avem febră nu ne va fi foame și în special copiii nu vor să mănânce nimic. În plus, poate apărea greața și vărsăturile care duc la o deshidratare și mai accentuată.

De regulă, copiii nu vor să bea nimic, oricât nu le-ai explica că trebuie (…) Poate fi făcută o perfuzie cu glucoză care ne rehidratează și ne dă energie pentru lupta imunității cu virusul cu care avem de a face.

Acest lucru poate fi făcut mai simplu cu un singur pahar de Cola pe care i-l dai copilului să îl bea. Copilul s-ar putea să renunțe o limonadă sau un ceai și sunt șanse foarte mari să accepte acel pahar de Cola care îi poate da energie și îl rehidratează.

Deci iată cum un drog periculos e atât de rău, dar poate avea această utilitate atunci când suntem bolnavi.”, a explicat medicul Mihail Pautov într-un video postat pe rețelele de socializare.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private