vineri, iunie 2, 2023

Viorel Lis și Oana formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Însă problemele de sănătate ale fostului edil al Capitalei par să le complice viața, întrucât soțul Oanei a fost operat de urgență. Medicii i-au implantat un stent la inimă. Uite care este starea de sănătate a fostului primar.

Mesajul Oanei Lis despre soțul său a stârnit hohote de râs: „Motanul meu cu 9 vieți…”

Pe lângă faptul că are o nouă carieră ce-i ocupă aproape toată ziua, Oana Lis este și o soție grijulie. Lume ei se învârte acum în jurul soțului său.

Te-ar mai interesa: Igiena menstruală, un lux pentru multe femei din R...

Ori de câte ori are ocazia, Oana Lis împarte cu admiratorii săi din mediul virtual momentele plăcute și neplăcute din viața lor, spre deliciul dar și amuzamentul celor care îi urmăresc. De această dată, blonda a încărcat o imagine cu ei pe contul de socializare, care-i surprinde imediat după ce fostul edil a fost externat din spital. Ea l-a denumit pe Lis motanul ei cu nouă vieți și și-a exprimat bucuria de a-l avea, din nou, acasă.

Oana Lis: „Mulțumim medicilor cardiologi”

„Motanul meu cu 9 vieți…s-a întors acasă…slăbit, dar fericit că mai e printre noi! Mulțumim medicilor cardiologi că l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi…momentele de fericire și liniște! Mulțumesc și vouă pentru susținere, a scris Oana Lis.

Te-ar mai interesa: „Părinții mei nu mă iubesc!”: 6 motive pentru care...

Fostul primar al Capitalei a fost operat de urgență și i s-a montat un stent la inimă. Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, se află acum în afara oricărui pericol.

„De câteva zile, Viorel nu se simțea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. Acum na, de la bal, la spital, așa este la noi. În această săptămână, trebuia să mergă la cardiolog, a tot amânat pentru că îi trecea cu medicamentație durerea, însă, de dimineață, s-a trezit înaintea mea și m-a strigat. A fost o durere insuportabilă în piept, care se lasă pe mâna stângă, transpirație… și atunci am știut! Se numește într-un fel, mi-a spus doctora, dar nu știu să spun, este un fel de preinfarct, care se transformă în infarct, dacă nu ajungea la timp la spital. Deja i-au pus stent la inimă, de dimineață”, a declarat Oana Lis, în exclusivitate la Antena Stars, înainte de intervenția chirurgicală.

Te-ar mai interesa: Satisfacția sexuală scăzută la bărbații de vârstă ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private