Sari la conținut

Mesajul Oanei Roman pentru cârcotașe: Este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău

Mesajul Oanei Roman pentru cârcotașe. Fiica lui Petre Roman a transmis un mesaj tranșant în mediul online și încurajează alte femei să se simtă bine în pielea lor și să nu se autocomplexeze.

„Da, încă mai am burtă, încă mai am celulită, nu am un corp perfect și nici nu mi- am propus asta. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu sunteți frumoase, că nu sunteți apetisante, că nu sunteți dorite. Încrederea în voi este cea mai importantă.

Nu vă lăsați intimidate și nu vă autocomplexați. Aveți grijă, evident, de sănătatea voastră, pentru că, în unele cazuri, obezitatea poate aduce multe neajunsuri, dar nu cădem în extreme.

Nu corpul perfect vă va aduce fericirea, nici iubirea ca în poveşti! Nu! Eu am avut nevoie de mulți ani ca să capăt încredere multă în mine și să nu-mi mai pese de părerea altora. O puteți face și voi. Începând de azi!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Nu mai este niciun secret că Oana Roman s-a confruntat de-a lungul timpului cu răutățile internauților.

Luna trecută, vedeta l-a fotografiat pe Marius Elisei în timp ce acesta gătea, iar anumite femei i-au sărit în cap și au jignit-o pe motiv că nu stă ea la cratiță.

Oana a răbufint pe Instagram, unde a transmis că nu îi place să gătească și că preferă să facă alte lucruri.

„Iar mi-a scris o domnișoară – Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită, că gătește numai bărbatul ăla și tu nu faci nimic -, neînțelegând că pentru el este o pasiune și o face pentru că își dorește foarte mult. Îi place foarte tare să facă asta. Iar mie nu-mi place să gătesc, îmi place să fac alte lucruri. Dar asta e…dacă ești rău și prost”, a fost mesajul transmis de Oana Roman, pe InstaStories.

„Este plin de terminate, bolnave psihic”

Oana Roman susține că nu se mai regăsește deloc cu ceea ce se întâmplă în România și nu pricepe care este motivul pentru care aceste atitudini sunt încurajate.

Mesajul Oanei Roman pentru cârcotașe: „Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online, deoarece este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și asta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva. Mi-a scris una că se bucură că tata m-a părăsit pentru că nu merit să am părinți și că merit să mor. Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare și mă denigrează în felul asta”, a mai declarat Oana Roman pe Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel