sâmbătă, septembrie 25, 2021

Oana Roman, de urgență la spital. „Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut”.

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman posta pe rețelele sociale poze în care apărea fericită alături de fiica sa și de prietena sa, Vica Blochina. Vedeta a împlinit 45 de ani, pe 13 aprilie, iar ziua de naștere a prins-o într-un decor de vis, în Egipt.

„Azi a fost un vis. O zi perfecta. Si încă nu s a terminat. Sunt recunoscătoare pentru tot. Si pentru ca imi este imposibil sa răspund fiecăruia, vă mulțumesc aici pt toate mesajele și urările.
Ma simt binecuvântată. 45 e probabil vârsta ideala. Ma simt perfect”, scria vedeta.

Oana Roman, de urgență la spital. „Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”

Toate bune și frumoase. Doar că la doar șase zile distanță, Oana Roman a împărtășit admiratorilor săi o veste extrem de tristă. În urma unui accident, fiica lui Petre Roman a ajuns de urgență pe mâinile unui doctor. Oana a povestit că a călcat într-un obiect ascuțit pe plajă.
„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi. Atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. (…) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana pe contul său de Instagram.

De asemenea, vedetai a sfătuit oamenii să își facă asigurare medicală de călătorie, tocmai pentru aceste situații neprevăzute.

„La hotel am găsit un doctor extrem de drăguț care a avut tot ce trebuie pentru rana mea. Neapărat când mergeți în vacanță să vă faceți asigurare medicală. Nu costă mult și vă scapă de posibile cheltuieli foarte mari. Asigurarea mea a acoperit inclusiv medicamentele de la farmacie”, a mai spus Oana Roman.

Ultimele stiri