Sari la conținut

Oana Roman, de urgență la spital. „Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut”

Oana Roman
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Oana Roman, apel public pentru vindecarea mamei sale

Oana Roman, de urgență la spital. „Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut”.

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman posta pe rețelele sociale poze în care apărea fericită alături de fiica sa și de prietena sa, Vica Blochina. Vedeta a împlinit 45 de ani, pe 13 aprilie, iar ziua de naștere a prins-o într-un decor de vis, în Egipt.

„Azi a fost un vis. O zi perfecta. Si încă nu s a terminat. Sunt recunoscătoare pentru tot. Si pentru ca imi este imposibil sa răspund fiecăruia, vă mulțumesc aici pt toate mesajele și urările.
Ma simt binecuvântată. 45 e probabil vârsta ideala. Ma simt perfect”, scria vedeta.

Oana Roman, de urgență la spital. „Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”

Toate bune și frumoase. Doar că la doar șase zile distanță, Oana Roman a împărtășit admiratorilor săi o veste extrem de tristă. În urma unui accident, fiica lui Petre Roman a ajuns de urgență pe mâinile unui doctor. Oana a povestit că a călcat într-un obiect ascuțit pe plajă.
„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi. Atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. (…) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana pe contul său de Instagram.

De asemenea, vedetai a sfătuit oamenii să își facă asigurare medicală de călătorie, tocmai pentru aceste situații neprevăzute.

„La hotel am găsit un doctor extrem de drăguț care a avut tot ce trebuie pentru rana mea. Neapărat când mergeți în vacanță să vă faceți asigurare medicală. Nu costă mult și vă scapă de posibile cheltuieli foarte mari. Asigurarea mea a acoperit inclusiv medicamentele de la farmacie”, a mai spus Oana Roman.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel