sâmbătă, octombrie 1, 2022

Mesajul săptămânii pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, vine cu precizări importante pentru anumiți nativi! Iată previziune valabile pentru 29 august – 4 septembrie 2022.

„Careu între Soare în casa a şaptea şi Marte din casa a patra. Off! Puneţi pe drum familia, familia vă pune pe voi pe drumuri, partenerul vă zice că vă ajută, dar nu vă ajută aşa cum aţi fi visat voi. Tot timpul e ceva de rezolvat. Asta e una dintre senzaţiile săptămânii viitoare.

Te-ar mai interesa: Atenție, aceste locuri de joacă sunt periculoase! ...

Când te aşezi pe scaun, fotoliu, seara, acasă, şi spui că ai terminat totul, mai primeşti un mail, un mesaj, că mai ai ceva de făcut. Asta va fi senzaţia!

Şi partenerul le are pe ale lui. Nu aşteptaţi să vi le rezolve el! Mercur va retrograda din casa a opta şi va face opoziţia cu Jupiter din casa a doua.

Financiar, vor mai apărea nişte chichiţe, nişte virguliţe, trebuie să plătiţi încă o taxă, să mergeţi la notar, să mai plătiţi o hârtie, o amendă, tot felul de situaţii din acestea.

Oricum, mare grijă la investiţiile financiare pe care vreţi să le faceţi în perioada următoare, pentru că Mercur va retrograda din casa a opta.

Te-ar mai interesa: Raed Arafat: Planul României dacă Putin aruncă nuc...

Vedeţi că există şi o senzaţie ca şi cum nu sunteţi valorificaţi la locul de muncă, deci e o perioadă bună pentru a căuta”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCnews, despre cei din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie.


Horoscop Gemeni: Sextilul dintre Marte și Jupiter vă dă curajul să comunicați

”Sextilul dintre Marte și Jupiter vă dă curajul să comunicați, să declarați, să cereți, să nu fiți de acord. Puteți să faceți asta cu părinții, cu rudele, cu prietenii, cu colegii, cu absolut oricine.

Te-ar mai interesa: Cele mai sigure locuri în caz de atac nuclear. Iat...

În sfârșit aveți curajul să spuneți de ce vă pasă vouă cu adevărat și, în momentul acela, culmea, fricile voastre cele mai mari s-ar putea să nu prindă viață.

Eu vă zic să aveți curaj, să mergeți înainte și să declarați ceea ce aveți de făcut. Curajul poate să vină și pe zonă profesională. De exemplu, dacă sunteți în concediu și vă sună colegii… nu le răspundeți. Nu o să se întâmple nimic rău.

Te-ar mai interesa: Albă sau negră: ce varietate de sare este mai sănă...

Având în vedere că îl avem pe Jupiter în Casa a unsprezecea și pe Mercur în casa a cincea, trebuie să vă gândiți foarte bine programul în funcție de preferințele personale, adică să știți ce vreți, când vreți și pe urmă să luați decizii.

De exemplu: dacă prietenii vor să ieșiți la un concert, la un festival și vă roagă să mergeți motivând că nu au cu cine, voi să nu vă lăsați și să vă gândiți mai întâi la propria voastră persoană și abia apoi să luați decizia” a transmis Daniela Simulescu despre cei din zodia Gemeni şi cei cu ascendentul în această zodie.

Te-ar mai interesa: Weekend 1-2 octombrie: Evenimente cu intrare liber...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private