Sari la conținut

Mesaj șocant de adio: un pacient vrea să fie operat de un medic celebru arestat. „Simt că vine sfârșitul! Îmi iau rămas bun!”

Mesaj șocant de adio: un pacient vrea să fie operat de un medic celebru arestat. „Simt că vine sfârșitul! Îmi iau rămas bun!”

Marian Gaşpar, unul dintre cei cunoscuți medici din Timișoara, şeful Secţiei Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a magistraţilor de la Tribunal Timiş, fiind acuzat de luare de mită în formă continuată.

Potrivit procurorilor, Gașpar ar fi primit sume între 100 şi 2.000 de euro de la şase pacienţi şi rude ale acestora, în doar o săptămână, pentru a-şi desfăşura atribuţiile de serviciu.

0b1acce2-264f-4af5-a03d-d8ba50aa0f34.jpg

Petiție online de susținere pentru medicul Marian Gașpar

Cu toate acestea, medicul este susținut și apreciat de foarte mulți pacienți, care acum sunt disperați și cer eliberarea acestuia. În acest sens, a fost deschisă și o petiție online prin care se cere eliberarea medicului cardiolog Marian Gașpar.

„Nu dorim să minimalizăm activitatea echipei medicale din secția Chirurgie cardiacă; împreună s-au pregătit, au operat și au creat imaginea Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, au tinut ani la rând prima pagină a ziarelor și știrilor din televiziunile locale și naționale cu intervenții chirurgicale inovatoare și evenimente stiințifice.

După ani de eforturi, au reușit deschiderea secției de chirurgie cardiacă pentru copii.

Zeci de vieți pot fi salvate în următoarele 30 de zile.

E în puterea fiecăruia dintre noi să îl susținem  pe dl. Prof.dr. Gașpar pentru salvarea vieților pacienților: semnați acum această petiție și distribuiti-o, dacă ați interacționat voi sau un apropiat de-al vostru cu dânsul!

Ajutați-ne sa îl eliberam pe dl. dr Gașpar acum, până nu e prea târziu pentru unii dintre noi!

Lăsați-l să facă ce știe cel mai bine: să salveze vieți!”, se arată în petiția online.

Mesaj șocant de adio: un pacient vrea să fie operat de un medic celebru arestat

Mai mult de atât, un timișorean care ar fi trebuit să fie operat de medicul  Marian Gașpar, şeful Secţiei Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a transmis un mesaj de adio, în care spune că doar medicul Marian Gașpar a promis că-i va salva viața.

„Domnule profesor Gașpar Marian. Buna ziua. A, nu este bună deloc pentru mine și familia mea. Pe 19.10.2022 eram programat la dumneavoastră pentru intervenția chirurgicală de bypass coronarian, dar pe care justiția mi-a anulat-o și m-a trimis în mâna destinului, care nu a fost drept cu mine.

De ce?! Știți, de ce?! Pentru că dumneavoastră, domnule profesor Gașpar, când alții m-au trimis acasă să îmi aștept sfârșitul, ați avut curajul acela nebun de care eu m-am legat al dracului de tare, de a spune că mă operați și nu mi-ați spus că o pot mierli.

Acum, domnule profesor Gașpar, simt că vine sfârșitul pentru că echipa dumneavoastră nu are curajul ăla nebun să opereze un obez cu multe complicații. Da, domnule profesor Gașpar, m-am reîntors de unde am plecat, de la nicio șansă!

Domnule profesor Gașpar, vreau ca postarea mea să rămână și după ce nu voi mai fi aici pe lumea asta (curând) și să ajungă la dumneavoastră și să vă rog să rămâneți cu același curaj nebun și cu dorința de a salva! Îmi iau rămas bun, domnule profesor Gașpar!”, a fost mesajul de adio lăsat de pacientul medicului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel