Sari la conținut

METEO: Vremea se schimba radical săptămâna aceasta. Ce temperaturi ne așteaptă

Vreme
Sursa foto: Arhiva Doctorul Zilei

METEO: Vremea se schimba radical săptămâna aceasta. Ce temperaturi ne așteaptă

Vreme geroasă astăzi, mai ales dimineața. Maximele zilei vor fi cuprinse între -2 și 6°C. Cum se va prezenta vremea în următoarele zile și de când se va încălzi, aflăm de la Iris Răducanu de la Administrația Națională de Meteorologie.

ANM: vremea va începe să se încălzească

Vremea in România
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Vom scăpa de precipitații cel puțin în următoarele două zile, astfel că cerul va fi mai mult senin, dar de marți, începând din vestul țării, vor pătrunde din nou precipitații, însă vremea va începe să se încălzească, astfel că acestea se vor transforma din ninsori în lapoviță și ploi.

Temperaturi cuprinse la nivelul întregii țări între -2°C în depresiunile din estul Transilvaniei și până la 4-5°C în dealurile de vest și în dealurile Olteniei.

Meteo: Ger în Capitală: la noapte ne așteptăm la -9°C

Pe parcursul zilei de luni, în continuare temperaturi maxime scăzute, între -1°C și până la 5-6°C, minime în mare parte negative, între -17°C în depresiunile din estul Transilvaniei și până la -1°C pe litoral.

Prognoza meteo: Nopțile vor fi friguroase

Și în București vremea va fi rece în următoarele zile, la începutul săptămânii viitoare. Temperaturi maxime, cuprinse în general între 0 și 2-3°C. Nopțile vor fi friguroase, la noapte ne așteptăm la -9°C în Capitală.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel