Sari la conținut

Metoda doctorului Goodcoff pentru a afla dacă suferi de insuficiență cardiacă! Durează doar 2 secunde

bolilor cardiovasculare
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Metoda pentru a afla dacă suferi de insuficiență cardiacă! Durează doar 2 secunde

Dr. Goodcoff: Testul simplu care îți arată dacă ai probleme cu inima. Insuficiența cardiacă apare atunci când inima nu poate asigura o pompare eficientă a sângelui în corp.

Există simptome ale insuficienței cardiace recognoscibile, precum palpitațiile inimii și dificultățile de respirație, dar altele pot apărea pe neașteptate.

Dr. Adam Goodcoff nu este doar un medic pe rețelele sociale, ci și un medic practicant în viața reală. Pregătindu-se în medicina de urgență, a realizat că există un mare decalaj de cunoștințe în publicul larg.

„Oamenii pur și simplu nu știu prea multe despre propria lor sănătate și, chiar mai rău, nu știu unde să meargă pentru a obține informații de încredere”.

Astfel, dr. Goodcoff s-a decis să vină în întâmpinarea oamenilor acolo unde își petrec cea mai mare parte a timpului, pe rețelele sociale.

dr. Adam Goodcoff
Sursa foto: Instagram Adam Goodcoff

Metoda doctorului Goodcoff pentru a afla dacă suferi de insuficiență cardiacă!

​Când vorbim de bolile cardiovasculare, în ciuda faptului că e o amenințare serioasă pentru sănătate, este adesea tratată cu indiferență. Cei mai mulți aleg să ignore simptomele pentru ca mai apoi să ajungă la Urgențe cu preinfarct sau chiar infarct.

Din fericire, există o metodă patentată de dr. Adam Goodcoff care ne poate anunța pe loc dacă avem probleme cardiace sau nu.

https://www.tiktok.com/@seethemedlife/video/7294005732184313131?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7330125109514667552

Pentru a identifica eventuale semne ale insuficienței cardiace, dr. Adam Goodcoff a dezvăluit un test simplu, foarte ușor de efectuat de oricine.

„Ai putea afla diagnosticul cu mâinile tale, dacă apeși cu degetul pe picior, în zona gleznei, și rămâne o adâncitură care persistă pentru mai multe secunde, asta ar putea semnala insuficiență cardiacă”, a spus Dr Goodcoff, potrivit DCNews.

În cazul în care apare acest semn, poate fi considerat un indicator al prezenței edemului, o umflare cauzată de acumularea de lichid în corp, în mod frecvent prezentă la nivelul gleznelor.

Dr. Goodcoff a mai atras atenția că „umflarea la nivelul gleznelor și picioarelor tinde să se atenueze dimineața, iar apoi să se înrăutățească pe parcursul zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel