joi, august 18, 2022

„Metoda militară” vă garantează cel mai bun somn și vă ajută să vă relaxați în doar două minute.

Dacă sunteți unul dintre cei mulți cărora le este greu să adoarmă rapid (sau deloc), veți fi încântați să știți că există o tehnică veche care promite să vă ajute să faceți exact asta. „Metoda militară”, care a fost popularizată de armata SUA și a fost documentată în cartea lui Lloyd Bud „Winter Relax and Win: Championship Performance”, se spune că este un truc extrem de eficient pentru a te ajuta să adormi în doar zece secunde, maxim două minute.

Te-ar mai interesa: De ce se spune despre gută că e boala oamenilor bo...

Deci, cum funcționează? Ei bine, mai întâi de toate, este bine de subliniat faptul că metoda ar trebui să fie practicată zilnic pentru a experimenta efectele sale depline. Puteți să vă așteptați la rezultate uimitoare în șase săptămâni de practică. Tot ce trebuie să faceți este descris mai jos:

„Metoda militară”. Acest truc simplu te va ajuta să adormi în 2 minute

1. Relaxați-vă întreaga față, inclusiv toți mușchii și limba, de la maxilar până la interiorul gurii. Poate fi mai ușor să le tensionați pe toate mai întâi și apoi să le dați drumul.

2. Relaxați-vă umerii pentru a elibera orice tensiune și lăsați mâinile să cadă în partea laterală a corpului.

Te-ar mai interesa: Consumul de ciocolată ne ferește de multe afecțiun...

3. Expirați, relaxându-vă pieptul și concentrându-vă asupra respirației. De asemenea, permiteți picioarelor, coapselor și gleznelor să se relaxeze în acest proces, lăsând gravitația să lucreze în mod natural.

4. Liniștiți-vă mintea timp de zece secunde, imaginându-ți o scenă relaxantă. Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să rostiți cuvintele „nu gândi” mereu timp de 10 secunde.

Te-ar mai interesa: Sfatul zilei de 18 august: Nativii Balanță trebuie...

5. În decurs de zece secunde, ar trebui să adormiți, dar poate dura și până la două minute când începeți să exersați.

Tehnica, potrivit vogue.co.uk, a fost concepută pentru a ajuta soldații să adoarmă rapid în orice situație pentru a ajuta la minimizarea riscului de greșeli comise la locul de muncă.

Această tehnică pune accentul pe contribuția la atenuarea tensiunii musculare și la relaxarea corpului, ceea ce la rândul său ajută la activarea sistemului nervos parasimpatic, care este responsabil pentru modul nostru de odihnă și recuperare. Nu costă nimic, așa că de ce să nu încerci acum?

Te-ar mai interesa: Trei zodii care au noroc cu carul. Te afli printre...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private