Sari la conținut

Metodă miraculoasă de detoxifiere. Leac simplu, fără rețete și medicamente

Beneficiile pentru sănătate ale cepei roșii.
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Metodă miraculoasă de detoxifiere. Deși apelăm la detoxifiera organismului din când în când, idealul ar fi să adoptăm aceste obiceiuri ca mod de viață pentru a ne bucura de o sănătate de fier.

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au explicat cum ne putem detoxifia organismul cu ajutorul unui leac simplu, fără rețete sau medicamente.

Metodă miraculoasă de detoxifiere. „Pentru detoxifierea corpului se ia o ceapă tocată mărunt și puțin usturoi pisat. Se amestecă în cantitate egală, se pune 1 minut în apă fierbinte, apoi se pune în tifon și se lipește în mijlocul tălpii. Se lasă peste noapte cu un ciorap deasupra. Dimineața vedem că amestecul este maroniu, ceea ce înseamnă detoxifierea organismului”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„E cel mai simplu leac, fără rețete și medicamente”, a completat Mihai Voropchievici.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezent la Antena 3 o rețetă care dizolvă foarte bine pietrele la rinichi. În plus, remediul este foarte bun și pentru răceală.

Leac pentru cei care au pietre la rinichi

„Acesta este un leac pentru cei care au pietre la rinichi. Aceste pietre la rinichi se dizolvă foarte bine cu dulceaţa de ceapă.

Reţeta este foarte simplă. Se curăţă două kilograme de ceapă şi se toacă. Ceapa o tocăm ca la ciorbiţă. Se adaugă şi două kilograme de zahăr.

Punem totul într-o cratiţă şi amestecăm până se face o pastă galbenă. După ce întreaga compoziţie a prins o culoare arămie, umplem un borcănel cu această dulceaţă. Restul se poate pune la frigider.

Timp de cinci zile luăm câte o lingură de dulceaţă de ceapă atât dimineaţa, cât şi seara. După aceste zile, putem urina într-un recipient. O să vedem pietricelele. Este bună şi pentru răceală”, a mai spus Lidia Fecioru în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: