Sari la conținut

Metoda prin care un român a slăbit 21 de kilograme în urma unei provocări. E mai ușor decât pare!

Metoda prin care un român a slăbit 21 de kilograme în urma unei provocări. E mai ușor decât pare!

Una dintre rezoluțiile târnăveanului Ciprian Răduț pe anul 2021, a fost să alerge zilnic minim câțiva kilometri pentru a-și îmbunătăți condiția fizică, după ce a acceptat o provocare pe reţelele sociale.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani nu doar le-a promis prietenilor săi că va alerga zilnic, dar a și prezentat dovada. A cumulat în cele 365 de zile din anul care a trecut 914 kilometri, pe care i-a alergat spre toate cele 5 ieșiri din oraș.

Metoda prin care un român a slăbit 21 de kilograme în urma unei provocări. E mai ușor decât pare!

Ciprian Răduț a luat atât de în serios provocarea, încât nu s-a oprit nici atunci când a schimbat continentul pentru un concediu. Dovada vie o reprezintă imaginile zilnice publicate pe contul său de Facebook. Uneori a avut și companie, ceea ce i-a făcut ziua mai ușoară.

Deşi a fost tentat de nenumărate ori să renunţe, de ruşine să nu-şi dezamăgească urmăritorii, a reuşit să ducă la bun sfârşit misiunea extrem de importantă pentru el.

„Cel mai important factor care m-a determinat să alerg a fost faptul ca am postat pe social media şi încurajările pe care le primeam, mesajele de la priteni şi necunoscuti, m-au detarminat să alerg, să continui şi să nu abandonez, în ciuda durerilor pe care le-am avut”, a declarat Ciprian Răduţ, potrivit Antena 3.

Cum a reuşit să slăbească un român 20 de kilograme, după ce a acceptat o provocare pe Facebook

Târnăveanul a slăbit astfel în jur de 21 de kilograme și se arată extrem de mulțumit de rezultat, Ciprian a declarat că nu are de gând să se oprească aici pentru îmbunătățirea condiției fizice, dar va avea și o altă abordare.

Pentru 2022, bărbatul şi-a propus să bifeze o altă provocare și anume să parcurgă zilnic câţiva kilometri pe bicicletă.

„Urmarind pe net mai multe persoane care au reusit sa finalizeze aceasta provocare, m-am decis sa incerc si eu. Mi-am propus sa alerg minim 10 minute sau minim 1km, in fiecare zi, timp de 365 de zile, indiferent de vreme si circumstante. Voi impartasi progresul meu zilnic pe Facebook… so wish me luck”, a scris bărbatul pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel