duminică, august 7, 2022

Vrei să trăiești mai mult? Categoric poți, dar nu cu diete la modă și așa-zise pastile miraculoase. O viață mai lungă ține de fapt de alegerile sănătoase pe care le faci și pozitive ale stilului de viață.

METODE SIMPLE prin care îţi poţi prelungi viaţa

10.000 de pași pe zi

Dr. Michael Roizen spune că „mersul pe jos sau alte activități vă pot prelungi viața. Studiile arată mișcarea activează gene care vă mențin creierul și corpul mai tânăr pentru mai mult timp.

Te-ar mai interesa: Laptele de aur, băutura MINUNE: ajută creierul, te...

Aceasta este cheia – făcând alegeri sănătoase schimba funcționarea genelor pentru a produce proteine care vă mențin mai tânăr și vă ajută să fiți mai sănătos pentru mai mult timp.”

Nu mai încercați tot felul de diete ineficiente, concentrați-vă în schimb pe sănătate

Expertul în sănătate și fitness Alicia Jones explică: „Sănătatea este numărul 1! Absolut. Și nu se poate nega faptul că organismul se schimbă odată cu vârsta.

În căutarea dietei perfecte, femeile pot crește fără să vrea șansele de boli cronice și de sănătate precară. Din punct de vedere statistic, nu putem nega faptul că obezitatea și supraponderabilitatea cresc riscul anumitor tipuri de cancer, al bolilor de inimă (un ucigaș major pentru femeile de peste 50 de ani, acum că nivelul de estrogen a scăzut), ca să nu mai vorbim de diabetul de tip 2 și de bolile cardiovasculare.

Te-ar mai interesa: Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o per...

Vreau să fie clar, suntem cu toții frumoși în toate formele și mărimile, dar fiecare dintre noi are o greutate sănătoasă pe care a fost menit să o aibă. Scopul este în continuare același. Nu este neapărat vorba de reducerea numărului de la haine, dar este absolut necesar să ajungi la cea mai sănătoasă greutate pentru a echilibra hormonii și a evita bolile.”

Deținerea animalelor de companie

Te-ar mai interesa: Rugăciune către Sfânta Teodora de la Sihla, ocroti...

Jackie Newgent, RDN, CDN, nutriționist culinar orientat spre plante din New York City și autor al cărții The All-Natural Diabetes Cookbook afirmă: „Dacă nu aveți un câine sau o pisică, adoptați unul.

Proprietarii spun că animalele lor de companie aduc multă bucurie în viața lor. Un ultim studiu publicat în Circulation constată că deținerea de câini sau a unei pisici este legată de un risc mai mic de deces, ceea ce se poate datora reducerii mortalității cardiovasculare.”

Te-ar mai interesa: Cum să atragi dragostea și bunăstarea în casa ta. ...

Mănâncă puțină ciocolată în fiecare săptămână

Newgent spune: „În timp ce răsfățatul zilnic cu batoane de ciocolată nu este calea de urmat; însă consumul de ciocolată neagră poate fi o modalitate inteligentă și delicioasă de a crește longevitatea.

John Hopkins Medicine afirmă că ciocolata neagră crește sănătatea inimii, echilibrează sistemul imunitar, combate diabetul, îmbunătățește funcția cerebrală și multe altele.

Te-ar mai interesa: Alimentul comun care reduce riscul de deces. Nutri...

„Ciocolata neagră are multe beneficii pentru sănătate și poate fi cu siguranță savurată ca parte a unei diete echilibrate. Există multe moduri sănătoase de a încorpora ciocolata în stilul tău de viață, așa că găsește ceea ce funcționează pentru tine.”

Consumați un pumn de nuci de cinci ori pe săptămână

„Consumul de nuci, potrivit Cercetătorii de la Oxford, poate fi legat de un risc mai mic de deces și de o creștere a speranței de viață în rândul adulților în vârstă. Numărul magic pare să fie cinci.

În comparație cu persoanele care nu au consumat nuci, consumul a cinci sau mai multe porții de nuci pe săptămână a fost asociat cu un câștig de aproximativ 1,3 ani de speranță de viață. Și, bineînțeles, puteți mânca nucile ca gustare sau le puteți savura în rețete delicioase”, potrivit www.eatthis.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private