duminică, noiembrie 28, 2021

Dr. Adina Alberts: „Nu sunt o antivaccinistă!” Mic ghid despre anticorpii Covid.

Cunoscută pentru declarațiile sale controversate în ceea ce privește pandemia de coronavirus, medicul estetician Adina

Te-ar mai interesa: Predicțiile medicilor: „Ce este mai greu abia vine...

Alberts a făcut recent o nouă postare despre vaccinurile anti-covid. Dr. Adina Alberts a explicat pe contul său de Facebook câteva noțiuni de bază despre anticorpii virusului SARS-CoV-2.

Mic ghid despre anticorpii Covid. Dr. Adina Alberts: „Cine a avut boala a dezvoltat anticorpi, foarte probabil”

„TEORETIC – EXPLICAȚII DESPRE ANTICORPII ANTI SARS-COV2.
👉Cine a avut boala a dezvoltat anticorpi, foarte probabil. Acești anticorpi sunt de fapt imunoglobuline, iar cele care se testează în laboratoare în dinamica pentru Covid sunt IgA, IgG și IgM.
👉 Coronavirusul are 4 proteine structurale

Te-ar mai interesa: Țările europene sunt luate cu asalt de varianta Om...

principale împotriva cărora organismul va creea anticorpi:

• proteina N (nucleocapsidă ) care reprezintă nucleul virusului,
• proteina M (membranară ),
• proteina E (anvelopa virală) și
• proteina S (spike), proteină de suprafață care dă aspectul de “corona” datorită structurii trimerice.
👉În laboratoare se determină anticorpii anti-Nucleocapsidă (anti-N) și anti-Spike (anti-S). Deci, teoretic putem testa 6 tipuri de anticorpi, IgA anti-N, IgA anti-S, IgG anti-N, IgG anti-S, IgM anti-N, IgM anti-S. Cei mai importanți sunt IgG și IgM, anti-N și anti-S. Dacă oricare dintre aceștia

Te-ar mai interesa: Uniunea Europeană propune un termen de expirare pe...

sunt prezenți în sânge, atunci este evident că pacientul a avut Covid în antecedente, și s-a imunizat natural, chiar dacă infecția a fost asimptomatică sau au existat simptome ușoare trecute cu vederea.

👉Actualele vaccinuri utilizate în Europa, sunt vaccinuri care induc sinteza de proteină Spike. Deci anticorpii secretați de organism în urma vaccinării vor fi IgG și IgM anti-S. Ca urmare, cel puțin teoretic, apariția anticorpilor anti-S se poate asimila cu răspunsul la vaccinul ARN mesager. Mai ales dacă anterior vaccinării nu a existat contact infectant care să se soldeze cu apariția

Te-ar mai interesa: Anunțul lansat de Pfizer: „Noile vaccinuri „gata î...

detectabilă a anticorpilor anti-S”, a explicat medicul estetician.

Dr. Adina Alberts: „Nu sunt o antivaccinistă!”

Cunoscutul medic estetician a explicat, într-o a doua parte a postării, cum poți, în mod practic, să-ți testezi anticorpii Covid. Dr. Adina Alberts a ținut, de asemenea, să precizeze că nu este o antivaccinistă. Ci doar că este „împotriva acestor vaccinuri ARN mesager”.
PRACTIC:
👉Când mergem să ne testăm anticorpii, pe lângă testarea cantitativă, trebuie să cerem și testarea calitativă. Și vom obține un buletin de analize în care, pe lângă cantitatea de anticorpi, vor fi trecute

Te-ar mai interesa: De ce țările lumii se confruntă cu al cincilea val...

și tipurile acestora.

Iar rezultatele trebuie interpretat astfel:
👉Dacă nu ne-am vaccinat, orice tip de anticorpi care apar, fie că este IgG sau IgM, sau este anti-S sau anti-N, ne arată că am fost infectați în trecut cu Sars-Cov 2. Ideal ar fi să nu ne vaccinăm până nu testăm anticorpii, iar dacă aceștia sunt prezenți, să nu ne vaccinăm până ce titrul acestora nu scade complet.
👉Dacă ne-am vaccinat și nu știm să fi fost bolnavi de Covid, și vrem totuși să aflăm dacă am avut infecția Sars Cov 2 înainte de vaccinare, dacă anticorpii din sângele circulant sunt doar de tip anti-S, nu putem trage o concluzie certă, probabil că aceștia au apărut în urma vaccinării.
👉Dacă pe lângă anticorpii anti-S apar și anticorpi anti-N, atunci este sigur că înainte de vaccinare a existat o infecție cu Sars-Cov 2. În acest caz NU MAI FACEȚI RAPELUL!!!
Nu sunt o antivaccinistă! Dar sunt împotriva acestor vaccinuri ARN mesager după cum mulți dintre dvs deja știți. Am expus de multe ori, pe larg, motivele. Dacă totuși nimic nu vă poate opri în a vă vaccina, măcar respectați indicațiile de mai sus pentru a minimaliza riscurile imediate”, a mai scris dr. Alberts.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri