Sari la conținut

Cel mai puternic remediu natural. Combinația miraculoasă care vindecă foarte multe boli

Cel mai puternic remediu natural. Combinația miraculoasă care vindecă foarte multe boli

Scorțișoara și mierea sunt printre cele mai puternice și versatile alimente miraculoase ale Mamei Natură. Cu atât mai mult, din combinarea acestor două alimente miraculoase se obține un remediu superb în tratarea diferitelor probleme de sănătate.

Iată câteva dintre beneficiile pe care le oferă pentru sănătate, conform thelifehacker.org.

Răceală obișnuită

Scorțișoara și mierea au puternice proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antibacteriene, care ajută la tratarea răcelilor și a gripei. Mierea suprimă tusea, tratează gripa și întărește sistemul imunitar.

Pentru a vă calma simptomele răcorii, pregătiți un ceai cu miere și scorțișoară și beți-l pe tot parcursul zilei.

Arterii înfundate

Journal of Diabetes Technology Society 2010 a publicat un studiu care a arătat că uleiul de scorțișoară scade trigliceridele dăunătoare din sânge cu 30% și LDL sau colesterolul rău cu 27%, care sunt considerate a fi printre principalele cauze ale bolilor cardiovasculare.

Artrită

Consumul unei cani de apă fierbinte cu două linguri de miere și o linguriță mică de scorțișoară pudră tratează simptomele artritei. Dacă este administrată zilnic, vindecă artrita cronică.

Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit că atunci când medicii și-au tratat pacienții cu un amestec de o lingură de miere și jumătate de linguriță de scorțișoară praf înainte de micul dejun, din cei 200 de oameni, 73 de pacienți au fost ușurați complet de durere. În decurs de o lună, pacienții care nu puteau să meargă sau să se miște, au început să meargă fără durere.

Ameliorarea alergiilor

Mierea crudă întărește sistemul imunitar și calmează simptomele alergiilor. De asemenea, principalele cauze ale alergiilor la domiciliu sunt acarienii de praf, dar produsele utilizate pentru a le descuraja sunt deseori bogate în substanțe chimice periculoase.

Acarienii de praf provoacă astm, dermatită, rinită și alte probleme, dar scorțișoara este o armă puternică împotriva lor! Uleiul de scoarță de scorțișoară și uleiul de frunze de scorțișoară s-au dovedit a fi de două ori și jumătate mai eficiente în distrugerea acarienilor decât benzoatul de benzii.

Într-o sticlă de pulverizare, adăugați frunze de scorțișoară sau ulei de scoarță în apa distilată și pulverizați pe perdele, saltele și lenjerie pentru a ucide acarienii de praf.

Cel mai puternic remediu natural. Combinația care distruge 10 boli

Infectii ale tractului urinar

Un studiu publicat în The Journal Iran de Stiinte Medicale au arătat ca scorțisoara este a patra cea mai puternică plantă împotriva infecțiilor tractului urinar, printre 28 de extracte de plante testate.

Creșterea energiei

Scorțișoara are o calitate puternică de stimulare a insulinei, care oferă energie corpului, reglând în același timp zahărul din sânge. În plus, mierea este o sursă bogată de zaharuri naturale și urme de antioxidanți, enzime, minerale, vitamine și aminoacizi. Acestea combat oboseala și energizează corpul.

Probleme digestive

Mierea și scorțișoara tratează probleme digestive precum ulcerele, constipația și greața și combate infecțiile cu E. coli și bacteriile H.Pylori.

Tratamentul natural al acneei

Scorțișoara și mierea au fost folosite pentru a trata acneea și afecțiunile pielii de secole, deoarece oferă proprietăți puternice antibacteriene și antimicrobiene. S-a descoperit că scorțișoara distruge Staphylococcus epidermidis, tipurile de bacterii deseori responsabile de acnee.

Mierea a fost folosită ca produs cosmetic încă din cele mai vechi timpuri. De asemenea, ameliorează arsurile și rănile, mătreața și psoriazisul, previne ridurile și îmbunătățește sănătatea pielii.

Pentru a combate acneea, amestecați 1 lingură de miere organică crudă cu o linguriță de scorțișoară și aplicați pasta pe zona afectată. Lăsați să acționeze 20 de minute, apoi clătiți.

Pierdere în greutate

Această combinație uimitoare ajută la pierderea în greutate prin accelerarea metabolismului, prevenirea poftei de mâncare și stimularea procesului de ardere a grăsimilor.

Gingivita

Mierea și scorțișoara pot face minuni pentru sănătatea voastră orală. Cercetătorii au descoperit că mestecarea/suptul unui produs din miere de Manuka duce la o scădere cu 35% a plăcii și la o reducere cu 35% a locurilor de sângerare la persoanele care suferă de gingivită.

Cea mai bună modalitate de a folosi mierea în dieta dvs. este înlocuirea zahărului. Cumpărați miere nefiltrată, dar folosiți-o cu precauție, deoarece este încă bogată în zahăr.

De asemenea, scorțișoara conține un compus numit cumarină, care poate fi toxic în doze mari. Scorțișoara Cassia este mult mai mare în cumarină decât în ​​scorțișoara din Ceylon.

Pentru cele mai bune efecte, utilizați scorțișoară Ceylon. Dacă doriți, însă, să consumați soiul Cassia, limitați aportul zilnic la 1/2 linguriță (0,5-2 grame). În cazul în care preferați scorțișoara Ceylon, puteți consuma în siguranță până la 1 linguriță (aproximativ 5 grame) pe zi.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel