marți, octombrie 26, 2021

Beneficiile mierii se aplică majorității programelor de slăbire. Dacă încercați să slăbiți, mierea vă poate fi de mare ajutor, puteți încerca mierea cu lămâie, scorțișoară sau ghimbir pentru efectele sale.

Dar, înainte de a discuta beneficiile mierii în pierderea în greutate, ar trebui să abordăm unele dintre preocupările pe care oamenii le au adesea cu privire la miere.

Mierea pentru slăbit

Se știe că mierea mobilizează grăsimile depozitate. Când această grăsime este arsă pentru a oferi energie activităților de zi cu zi, veți observa o scădere treptată a greutății și o ușurare a problemelor obezității.

Pentru persoanele care sunt supraponderale sau obeze, mierea nu numai că reduce riscul de tulburări cardiovasculare, dar, de asemenea, poate să nu crească greutatea corporală, conform cercetărilor

publicate în Scientific World Journal.

Combinată cu activitate fizică regulată și o dietă echilibrată, vă poate ajuta să duceți o viață mai activă și mai sănătoasă. Mai mult, consumul de miere poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol în comparație cu zahărul. De asemenea, poate duce la o creștere mai mică a nivelului de glucoză plasmatică.

Valori nutriționale

Conform USDA, mierea ar putea furniza apă, energie, fibre, zahăr și diverse vitamine și minerale. Poate conține minerale precum fier, sodiu, potasiu, fosfor, zinc și calciu. Mierea ar putea conține, de asemenea,

vitamine care includ folat, niacină, riboflavină, vitamina C și vitamina B6, dar are un nivel scăzut de seleniu, proteine, fibre și aminoacizi.

Cum este mierea bună pentru pierderea în greutate?

Cele mai frecvente moduri în care mierea poate fi utilizată pentru pierderea în greutate.

Miere cu ustoroi pentru slăbit

Un remediu mai puțin cunoscut, dar foarte eficient pentru slăbit, este cura cu usturoi îmbibat cu miere, consumat pe stomacul gol. Deși această combinație de miere cu usturoi nu pare foarte apetisantă, este foarte benefică, ajutând la pierderea în greutate dar și la îmbunătățirea

stării de sănătate a organismului.

Consumul de usturoi crud primul lucru dimineața este adesea recomandat pentru îmbunătățirea digestiei și pentru detoxifierea organismului. De fapt, usturoiul crud cu apă este cel mai comun remediu pentru un număr destul de mare de probleme de sănătate, precum hipertensiunea, nivelele ridicate ale tensiunii arteriale și colesterolului. Toate acestea se datorează numeroșilor compuși bioactivi și minerale prezenți în această legumă palidă și aromată.

Consumul de miere cu usturoi mai are încă și alte beneficii pentru sănătate, pe lângă pierderea în

greutate:

  • stimulează imunitatea
  • luptă cu gripa și răceala
  • stimulează sistemul digestiv
  • detoxifiază organismul
  • luptă împotriva infecțiilor

Mierea și suc de lămâie pentru pierderea în greutate

Se pare că apa călduţă, băută cu miere şi lămâie are o gamă largă de beneficii pentru organism, printre care şi pierderea în greutate. În afară de propietatile sale de a curăța stomacul, lămâia conține o fibră numită pectină, care îți da senzația de saturare. Apa călduță combinată cu mierea și lămâia ajută la crearea unui spațiu alcalin în stomac, care ajută la pierderea kilogramelor în plus.

Mierea și scorțișoară

Se pare că apa călduţă, băută cu miere şi lămâie are o gamă largă de beneficii pentru organism, printre care şi pierderea în greutate. În afară de propietatile sale de a curăța stomacul, lămâia conține o fibră numită pectină, care îți da senzația de saturare. Apa călduță combinată cu mierea și lămâia ajută la crearea unui spațiu alcalin în stomac, care ajută la pierderea kilogramelor în plus.

Înlocuitor pentru zahăr

Mierea este un bun înlocuitor al zahărului. Poate fi folosit în diferite băuturi, cum ar fi ceaiul și sucul de lămâie. Printre alte produse alimentare, poate fi folosit în deserturi și clătite în loc de zahăr. Se poate adăuga miere la fulgi de ovăz sau într-un sandviș cu unt de arahide pentru nutrienți suplimentari, gust bun și un risc mai mic de creștere în greutate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri