joi, martie 23, 2023
Mihaela Bilic, anunțul momentului. Celebrul medic nutriționist a devenit o voce importantă în ceea ce privește sfaturile și recomandările nutriționale, atât de binevenite pentru mulți oameni care vor să înceapă sau să păstreze un stil de viață sănătos.
Mihaela Bilic se mândrește cu o carieră de succes și este extrem de apreciată de public. Nutriționistul consideră că din cauza anumitor păreri neavizate, ajungem să ne facem mai mult rău decât credem.

Mihaela Bilic, anunțul momentului: Până la sfârșitul lunii…

Și, cu toate că este cea care oferă mereu ajutorul, Mihaela Bilic a inversat de această dată rolurile, cerând la rândul său o mână de ajutor admiratorilor săi.
Nutriționistul a postat două fotografii, întrebându-și admiratorii care dintre ele este cea mai potrivită pentru coperta viitoarei sale cărți, carte ce va apărea la sfârșitul lunii.
„Galben sau roz-fucsia?
Până la sfârșitul lunii va apărea o nouă carte!
Dar înainte de a intra în tipar, vreau să vă întreb: vouă care variantă de copertă vă place mai mult?”, a fost dilema cunocutului nutriționist.
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text care spune „Dr. Dr. Mihaela Bilic Bilic Dr. Mihaela Bilic FOAMEA SUFLETULUI BOOKZONE FOAMEA SUFLETULUI BOOKZONE”
Postarea Mihaelei Bilic a devenit rapid virală, adunând peste 1000 de aprecieri și peste 600 de comentarii.
Părerile sunt împărțite, ambele culori fiind apreciate de admiratorii medicului nutriționist.
 • Urmati-va instinctul …! Eu …sunt pt roz fucsia, in combinație cu restul nuanțelor ! Sa vedem viata în roz sub soare ! Important conținutul… ce sigur este un curcubeu al sănătății,al viselor …de a trai liber ! Succes va doresc !
 • Galben. MOV si galben sunt culori complementare. Si galbenul nu peste tot uniform, ci mai degraba in nuante de galben. De la deschis si luminos la nivelul corpului pana la galben inchis la marginea copertii. Numai bine si Succes!
 • Deși îmi place culoarea galbena, de data aceasta zic roz-fucsia!
 • Felicitari , mult succes în proiectele dvs. Va sta foarte bine în ambele culori , dar roz fucsia este mai evidenta !
 • Galben. Mult succes, la cât mai mulți oameni sănătoși! Mulțumiri pentru sfaturile înțelepte care, aplicate, ne îmbunătățesc calitatea vieții! Mă înclin.
 • Sunteți superbă în ambele variante, dar pt mine, cea galbenă arată mai bine…
 • Ca marketing, recomand galben pentru ca este culoarea cea mai uşor de remarcat! Acesta este primul pas, dar fără el nu mergem mai departe. Felicitări şi succes!
 • Roz fucsia…te prinde mai bine . Aștept cartea….am comandat-o deja
 • Galben – violet sunt culori complementare. Deci, galben! Arată mult mai elegant!
 • Fucsia e frumoasa! Felicitări și mult succes in aceasta frumoasa misiune de a „ilumina ” oameni în tainele alimentației sănătoase .
 • Parca iesiti mai frumos in evidenta pe galben! Cu respect! Multumim ca impartasiti cu noi invataturile dvs. atat de valoroase! 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private